Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Bride to be skærf i rosa

(4 stjerner, baseret på 7 anmeldelser)
DKK 49,00
14 stk. På lager

Til et polterabend er det bruden, der er i centrum - og alle skal vide, hvem den heldige pige er.

Er bruden ikke typen, der bryder sig om at få en tissemand på hovedet men istedet sætter pris på lidt mere diskret og sobert polterabend udklædning, er dette Bride to Be skærf sagen!

Skærfet er i en sart rosa med teksten Team Bride i rosegold - enkelt og elegant.

Alt, du skal vide om skærfet

  • Skærfet er one-size 
  • Det er 10 cm i bredden og 75 cm langt
  • Der medfølger et lille bånd til at lukke skærfet med

Polterabend udklædning er uundgåeligt på et polterabend. Det er brudens dag, og alle på ens vej skal vide, hvem der fejres. Hvordan man går til udklædningen er dog meget forskelligt! Nogle binder en kæmpe tissemand rundt om brudens mave, nogle hænger et kæmpe skilt rundt om halsen på bruden med teksten 'Hjælp, jeg skal giftes' og andre gør det mere enkelt og diskret i form at et lille skærf eller en sød hårbøjle. Alle ideer kan være lige gode, sålænge de passer til bruden og hendes temperament. Er din veninde eller søster den mere diskrete type, er dette skærf helt perfekt. Det er enkelt og elegant, og ønsker hun for en kort stund at undgå opmærksomheden, er det let at gennem væk under en trøje.

Find din øvrige Team Bride polterabend pynt lige her.