0

Bordpynt Konfirmation

Her på siden finder du alt i flot og festligt bordpynt, så du kan skabe en flot borddækning til konfirmation.

Til en konfirmation sidder man ofte ved bordet i lang tid. Det er derfor en god ide at gøre sig umage med bordpynten og lave en flot borddækning, som gæsterne kan nyde under middagen og de mange festlige indslag.

Bordpynt til konfirmation skal naturligvis afspejle og understøtte konfirmationens tema - og uanset om borddækningen skal være enkel, naturlig, elegant eller i et bestemt farvetema, er vi sikre på, at du finder noget, som du kan bruge i vores fine sortiment af bordpynt til konfirmation.

Her på siden har vi samlet skønne treat boxes, bordløbere og de fineste papir blomster, som er vores bestsellers indenfor bordpynt til konfirmation.

Men glem endelig ikke at tage et kig på alle vores øvrige festartikler, hvor du finder alt lige fra sugerør til servietter og de fineste guirlander og ophæng.

Fordelene ved at lave hjemmelavet bordpynt til konfirmation

Rigtig mange begiver sig ud i at lave hjemmelavet bordpynt til konfirmationsfesten. Det er også en super god måde at sikre sig, at borddækningen bliver præcis, som man har i tankerne helt ned til mindste detalje. Fordelene ved at lave sin egen bordpynt er til at få øje på

Men hvis man nu ikke er født med det kreative gen eller føler, at man har 10 tommelfingre, så er det altså også helt fint at købe sin bordpynt til den kommende konfirmation.

Derudover så sparer det også tid at købe sin bordpynt, og der er masser af andre ting, som man kan bruge den værdifulde tid på i planlægningen af konfirmationen.

Inspiration til bordpynt og borddækning til konfirmation

Det kan ofte være svært at vælge, hvilken slags bordpynt man skal bruge til sin borddækning - så mange muligheder!

Vi anbefaler altid, at man til at begynde med lægger sig fast på enten et tema eller farve. Her kan du evt. lade dig inspirere af

Hvis konfirmanden stadig er ubeslutsom, får du her vores tre mest sælgende farvekombinationer til borddækning til konfirmation, som altid er en succes

Når du og din konfirmand har lagt jer fast på et farvetema, så sørg for at der er et farvespil i bordpynten. Vælg én af farverne som den dominerende farve og lad de øvrige farver understøtte. I kan eksempelvis vælge dug og servietter i den dominerende farve og derudover vælge bordkort og konfetti i de øvrige.

Hvilken type bordpynt skal jeg vælge til min borddækning til konfirmation?

Når temaet og farverne til borddækningen er valgt, er næste skridt at finde det helt rigtige bordpynt. Der er rigtig meget forskelligt bordpynt, man kan dække op med - men husk at begrænse dig! Service, mad og drikkevarer fylder jo også på bordet, og så kan det godt komme til at virke lidt overfyldt, hvis bordet er dækket med for meget.

Du kan eksempelvis overveje følgende i borddækningen

Køb bordpynt til konfirmation online og få leveret direkte til din dør

Når du køber din bordpynt til konfirmation hos Feststeming.dk, har du mulighed for at få din konfirmationspynt hurtigt leveret direkte til din dør. Bestiller du for mere end 499 kr., sender vi ydermere fragtfrit.

Så sæt dig godt tilrette med en kop nybrygget kaffe i hånden og udvælg præcis det bordpynt, der vil passe perfekt til borddækningen til din konfirmands store dag.