0

My Little Pony

Velkommen til siden med alt i flotte og festlige My Little Pony festartikler til den skønneste My Little Pony fødselsdag i selskab med alle veninderne og de populære ponyer fra Equestria.

Her på siden finder du alt til den kommende My Little Pony fødselsdag, så du nemt og enkelt kan omdanne stuen til Ponyville, som de fleste piger kender som deres egen baglomme.

Start med at dække et veldækket og ikke mindst gennemført bord med matchende My Little Pony festartikler.

Mon ikke alle gæsterne bliver henrykte, når de ser, at de skal sidde til bords med selveste Fluttershy, Pinkie Pie, Twilight Sparkle og Rainbow Dash.

Når bordet er dækket, er det tid til at pynte yderligere op med My Little Pony pynt. Til dette er det naturligvis oplagt at bruge den skønne My Little Pony guirlande, de festlige swirls og ikke mindst de dekorative My Little Pony balloner.

Når fødselsdagen er ved at være slut, er det tid til at dele My Little Pony slikposer ud til gæsterne. Slikposerne kan fyldes med både sødt og sundt – men lad gæsterne tage poserne med hjem, så magien fra festen kan vare ved lidt endnu.

 

Alt i pynt til My Little Pony Fødselsdag

Står den kommende børnefødselsdag i venskabets tegn, er det oplagt at lade det skønne My Little Pony tema med dets venskabsmagi danne rammen for fødselsdagen.

Hos Feststemning.dk finder du alt i My Little Pony festartikler, der inkluderer både engangsservice og pynt.

Er du typen, der elsker at gå all-in på tema, er det oplagt at dække et festligt My Little Pony bord med matchende paptallerkner, papkrus, servietter og dug med de velkendte ponyer samt pynte op med My Little Pony balloner, guirlande og swirls.

Du kan også vælge at kombinere noget af pynten med engangsservice og øvrigt pynt i farverne pink, lyserød og lilla, som er de klassiske My Little Pony farver.

Som en sød lille detalje kan du sætte My Little Pony figurer på bordet, hvis I ligger inde med nogen. Du kan evt. også bede gæsterne om at tage deres My Little Pony figurer med.

Aktiviteter til My Little Pony fødselsdag

Har du brug for lidt inspiration til aktiviteter til My Little Pony fødselsdag, har vi her samlet et par ideer, som du kan benytte dig af.

Fælles for aktiviteterne er, at de er super nemme både at arrangere og udføre, og samtidig er de et kæmpe hit blandt gæsterne.

  1. Lav en My Little Pony quiz hvor gæsterne sammen skal finde det rigtige svar. Eksempler på spørgsmål kunne være ”Hvad hedder dronningen i Equestria?”, ”Hvad er Appejacks cutie mark?” og ”Hvad hedder den lille drage i My Little Pony?”.
  2. Print nogle flotte My Little Pony skabeloner fra nettet med de populære ponyer og lad gæsterne få en rolig stund ved at sidde og farvelægge dem. Mærk roen og koncentrationen sænke sig.
  3. Lav nogle flotte cupcakes og lad gæsterne selv pynte dem. Det er en rigtig hyggelig og kreativ aktivitet, som stort set alle piger elsker. Alt, du har brug for, at cupcakes samt et større udvalg af glasur og krymmel i flere farver.
  4. Når kagerne er spist, er det tid til at røre sig lidt. Her kan du arrangere et My Little Pony løb, som i bund og grund er en skattejagt. Lad posterne relatere sig til My Little Pony universet eks. ”Nævn navnet på 3 af ponyerne” og ”Skriv jeres eget navn med regnbuens farver”. Skatten kan være de fine My Little Pony slikposer fyldt med både sødt og sundt.
  5. Sidst men ikke mindst, er det oplagt at finde noget kulørt hårspray på nettet, så gæsterne kan få deres helt egen kulørte ”manke” i stil med lige præcis deres yndlingspony.

Køb My Little Pony festartikler online

Her i webshoppen kan du altid shoppe My Little Pony festartikler hjem til den kommende børnefødselsdag.

Her er altid åbent, så du kan gøre det præcis det tidspunkt på dagen, som passer dig bedst, uanset om det er hverdag eller weekend.

Vi udvælger nøje og håndplukker altid det bedste pynt til alle vores temaer for at gøre det så let for dig som muligt at arrangere en gennemført børnefødselsdag.

Skulle du mod forventning ikke finde det, som du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at få det helt rigtige My Little Pony pynt hjem til dig.

Send os en mail med dine specifikke ønsker på kontakt@feststemning.dk.