0

Fødselsdagsflag

Her på siden finder du alt i danske fødselsdagsflag til en flot og festlig fødselsdagsfejring.

Vi er af den faste overbevisning, at når der skal fejres fødselsdag, så skal der pyntes op med fødselsdagsflag – uanset alder! Det kan gøres i større eller mindre grad, men fødselsdagsflag skal der altså til.

I vores sortiment finder du bl.a. de små kageflag med Dannebrog til at sætte i lagkagen eller bollerne, de klassiske servietter med Dannebrog, festlige trækpropper samt meget mere i de rød/hvide farver.

Vores meget populære guirlander med fødselsdagsflag finder du i flere materialer og størrelser, og de kan bruges til alt lige fra fødselsdag til at hænge på juletræet.

Udover fødselsdagsflag bugner shoppen også med masser af andet flot og festligt fødselsdagspynt. Så tag endelig et kig rundt på de forskellige sider og find lige præcis det, som passer til dig og din kommende fødselsdag.

Flotte Fødselsdagsflag til Bordet

Der er ikke noget end et flot fødselsdagsbord, der er badet i fødselsdagsflag, når der skal inviteres gæster og spises god mad i forbindelse med en skøn fødselsdagsfejring.

I vores sortiment finder du alt i fødselsdagsflag til bordet, så du kan skab en flot og gennemført borddækning.

Vores personlige favorit er de fine og dekorative strøflag i Dannebrog. De er lavet i træ og giver dermed et mere lækkert og eksklusivt udtryk end de sædvanlige små papirsflag. Det, at de er lavet i træ, gør også, at de i langt højere grad kan genbruges år efter år.

Udover strøflagene finder du ydermere servietter med Dannebrog, serpentiner med fødselsdagsflag samt de super festlige trækpropper til bordet, når der skal ekstra gang i festen.

Brug Fødselsdagsflag til meget mere end Fødselsdag

Det danske flag har i mange år været en klassiker, når der skal pyntes op til fødselsdag – men det klassiske fødselsdagsflag bruges også til et utal af andre festlige lejligheder eks. til fejring af svendegilde, til fejringen af den nyudklækkede student, til fejringen af den allerførste skoledag eller selveste juleaften, hvor det ikke er et sjældent syn med de smukke flagguirlander i filt på træet.

Én ting er i hvert fald sikker, og det er, at fødselsdagsflaget er et stensikkert hit ved de fleste festlige begivenheder, og at vi som danskere ser vores snit til at bruge vores smukke rød/hvide flag så ofte, som vi kan.

Kort og godt så er fødselsdagsflagene ikke blot forbeholdt fødselsdagsfejringen men til ALLE fejringer, hvor der skal markeres en større eller mindre begivenhed/mærkedag

Historien bag Det Danske Fødselsdagsflag

Det danske flag Dannebrog hører til blandt de ældste nationale flag i verden. Myten om Dannebrog stammer helt tilbage fra 1200-tallets korstog i Estland, hvor det siges, at Dannebrog faldt ned fra himlen under et slag, hvor danskerne var ved at tabe til esterne. Kong Valdemar greb det dalende Dannebrog og viste flaget til sine tropper, som derefter fik fornyet mod og kræfter og endte med at vinde slaget.

Dannebrog var i flere århundrede den danske konges og dermed rigets flag. Det var ikke før i 1800-tallet, at flaget blev knyttet til folket og nationen.

I dag bruges Dannebrog lystigt som fødselsdagsflag i forbindelse med fødselsdagsfejringer samt til alle øvrige større og mindre livsbegivenheder.

Køb Fødselsdagsflag Online hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du i ro og mag købe dine fødselsdagsflag til den kommende fødselsdag eller til enhver anden festlig begivenhed.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan til hver en tid tjekke ind, når det passer dig.

Vores ordrer sendes kun med GLS, som i 99% af tilfældene er fremme på næstkommende hverdag efter afsendelse.

Shopper du fødselsdagsflag samt øvrigt pynt for mere end 499 kr., sender vi fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg. Skal du ikke bruge helt så meget pynt, så koster det blot 39 kr. i fragt til en pakkeshop. Du kan naturligvis også vælge at få sendt dine varer direkte hjem til dig, hvis du ønsker dette i stedet.