0

Ninjago

Velkommen til siden med det mest fantastisk Ninjago pynt!

Her på siden har jeg samlet det fineste udvalg i Ninjago pynt, så du nemt og enkelt kan omdanne stuen til et sandt helteunivers, når den kommende børnefødselsdag skal holdes i selskab med Lloyd, Kai, Jay, Zane, Cole og Nya fra Lego Ninjago.

Dæk det sejeste bord med matchende engangsservice og lad gæsterne sidde til bords med de seje ninjaer. Nu er det tid til at få serveret lidt lækkert til både maven og ganen, der sikrer, at alle små ninjaer har energi til de næste par timer.

Sæt evt. en festhat ved hver tallerken og se, hvordan gæsternes indre ninja slår sig løs, når de tager dem på. Iagttag hvordan fantasien sættes løs, og historierne om heltemodige ninja-bedrifter snart bliver fortalt i stor stil.

Pynt resten af rummet med det resterende Ninjago pynt bestående af flotte vimpler, guirlander og balloner for at skabe den helt rigtige stemning.

Ninjago fødselsdagen bliver helt sikkert en fødselsdag, som ingen vil hjem fra! – og heldigvis kan alle gæsterne tage en lille bid af stemningen med hjem, når de flotte Ninjago slikposer uddeles henimod festens afslutning.

Slikposerne er også et sikkert hit, hvis der skal deles lækkerier ud i enten skolen eller børnehaven.

Tilbage er blot at ønske en fantastisk Ninjago fødselsdag!

Historien bag Lego Ninjago

Lego Ninjago blev første gang introduceret i 2011 og baserer sig på de seks ninjaer samt deres Master Sensei Wu, som altid er på hæsblæsende aktioner.

De seks ninjaer er under guidning fra Sensei Wu på en lang rejse for at nå deres fulde potentiale og dermed være den bedste udgave af sig selv. Dette opnåes kun ved at bekæmpe en lang række kampe både indeni sig selv samt mod ydre fjender.

Serien blev taget af skærmen i 2013 men blev grundet henvendelser fra seriens mange fans genoptaget i 2014, og den har kørt siden da, hvilket gør den til en af LEGOs største succeser.

Ydermere kom Lego Ninjago Filmen i 2017.

Dæk flot op med Ninjago pynt

Hvis din søn eller datter også er bidt af en gal ninja og er kæmpe fan af Ninjago, er det oplagt at holde den kommende børnefødselsdag med Ninjago tema.

Start med at hænge et af de flotte dørforhæng op, som alle gæsterne skal gå igennem for at komme ind til det heltemodige Ninjago univers.

Med stuen flot pyntet op med både Ninjago vimpel, Nijago guirlande samt balloner og øvrigt pynt i farverne rød og sort, vil gæsterne med det samme føle sig hensat til det magiske og action-prægede univers, hvor ninjaerne, Slangefolket og Skelethæren hvert øjeblik kan komme frem bag sofaen.

Lad gæsterne tage plads ved det gennemførte Ninjago fødselsdagsbord med matchende engangservice, når maverne skal fyldes op. I selskab med ninjaerne Lloyd, Kai, Jay, Cole, Zane og Nya får fantasien hurtigt ben at gå på, og mon ikke der nok skal blive fortalt en ninja-historie eller to.

Skal der skrues ekstra op for feststemningen, kan du uddele de fine Ninjago festhatte, som gæsterne også kan tage med hjem. Dermed forlænges den magiske stemning lidt efter fødselsdagens afslutning.

Lege til Ninjago Fødselsdag

Hvis gæsternes egne lege går lidt i stå, er det altid godt at have lidt planlagte aktiviteter i baghånden, og her får du mine to bud på sjove Ninjago lege

Ninjago quiz:

Sørg for at have forberedt en quiz om Ninjagos univers. Den kan eks. indeholde spørgsmål som 'Hvilken farve er Coles dragt?', 'Hvor mange arme har Lord Garmadon' og 'Hvordan laver man Spinjitzu'.

Ninjago skattejagt:

Arrangér en skattejagt i stil med de missioner, som ninjaerne normalt selv skal ud på. Lad posterne tage udgangspunkt i de seks dyder/styrker, som Lloyd, Cole, Zane, Jay, Kai og Nya selv skal lære at mestre for at nå deres fulde potentiale.

Kais styrke er hans mod og evne til at tro på sig selv

Nyas styrke er hendes nysgerrighed, der aldrig holder hende tilbage fra at lære nye ting

Coles styrke er hans evne til altid at forblive kontrolleret og velafballanceret selv i meget svære situationer

Zanes styrke er hans gavmildhed og evne til altid at dele med andre

Lloyd er vis og klog og aldrig bange for at føre an, når der er brug for det

Jay er ærlig og fortæller altid sandheden - også selvom det er svært

Køb din Ninjago pynt hos Feststemning.dk

Her hos Feststemning.dk finder du alt i det fineste Ninjago pynt. 

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle, når det passer dig. Så sæt dig godt tilrette i sofaen med en kop varm kaffe og gå ombord i det store udvalg af festartikler, som du kan sammensætte på kryds og tværs.

Når du har bestilt dine varer, vil du modtage dem indenfor 1-2 hverdage. Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg med GLS samme dag. Ellers kommer varerne afsted næstkommende hverdag.

Aldrig har det været nemmere at købe flot og festligt Ninjago pynt.