Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Spiderman

Alle drenge har en favorit superhelt – og Spiderman er en af de mest populære superhelte.

Pynt op til din næste børnefødselsdag med vores populære Spiderman tema og omdan stuen til et sandt helteunivers, hvor det mest naturlige i verden er at komme fra den ene ende til den anden ved at klatre på væggene.

Spiderman temaet til børnefødselsdagen indeholder tallerkner, krus, dug, servietter og konfetti til en gennemført Spiderman borddækning. Gør bordet endnu festligere med flotte sugerør og farverige popcornbægre.

Skab den ultimative Spiderman stemning med pynt i farverne rød, blå og gul. Brug blandt andet vores Spiderman swirls, Spiderman fødselsdagsguirlande og Spiderman balloner for at skabe det perfekte helteunivers.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten guld eller blå. Du finder vores flotte bogstav balloner er og vores tal balloner her

Når den søde tand melder sig, kan du enten bage lækre cupcakes i vores forme med Dannebrog og pynte dem med kageflag – eller uddele slik i vores fine Spiderman poser.

Se også vores udvalg af dekorative kagelys til en flot fødselsdagskage.

Inspiration til din næste Spiderman tema fødselsdag

Det behøver hverken være svært eller tidskrævende at skabe en gennemført Spiderman stemning til børnefødselsdagen. Vi har samlet vores bedste tips nedenfor, der kan hjælpe dig godt på vej til en sjov, festlig og uforglemmelig fødselsdag med Spiderman tema.

  1. Hold farverne i farverne rød, blå og gul, som er de gennemgående farver i vores Spiderman tema.
  2. Overrask gæsterne med et flot og veldækket bord, så de slet ikke kan vente med at gå til bords og ivrigt dele deres bedste Spiderman historier eller andre superhelte historier med hinanden.
  3. Lad gæsterne lave deres egen Spiderman maske. Du kan finde mange fine skabeloner på nettet. Print dem, klip dem ud og sæt elastik i. Læg nu en ved hver plads og sørg for en masse farver. Gæsterne bliver ellevilde, og det vil uden tvivl sætte fantasien løs, når gæsterne tager deres personlige Spiderman maske på.
  4. Lav en skattejagt med Spiderman tema. Historien kan eksempelvis være, at en ond skurk har kidnappet Spidermans kæreste, og nu skal alle gæsterne på mission for at redde hende. Lad posterne afspejle Spidermans superevner eks. en balancebom, præcision ved at skulle skyde bolde i en spand eller lav en lille forhindringsbane.
  5. Bag nogle lækre muffins i vores fine cupcake forme med Dannebrog og lad gæsterne selv dekorere deres kage. Det eneste, som du har brug for, er rød og blå krymmel samt glasur.

Fandt du alt til din næste Spiderman tema fødselsdag?

Vi er i løbende dialog med vores leverandører for at sikre, at vi hele tiden har de bedste og flotteste produkter på markedet i vores sortiment.

Hvis du ikke fandt, hvad du søgte, vil vi derfor meget gerne høre fra dig.

Vi vil gerne gøre vores bedste for at skaffe det helt rigtige pynt hjem til dig, så du kan holde den bedste udgave af en Spiderman fødselsdag.

Send os endelig en mail på kontakt@feststemning.dk, så vil vi hurtigst muligt svare tilbage.

Du er også velkommen til at ringe til en uforpligtende snak på 24485655 alle hverdage mellem kl.10 – 15.