0

Store maskiner

Har du også en dreng, der fascineres af de store og tunge arbejdsmaskiner på en byggeplads? Så er vores fødselsdagstema med de store maskiner det helt rigtige.

Temaet indeholder alt, hvad du har brug for i forsøget på at omdanne bordet til en uoverskuelig byggeplads med både lastbiler, cementblander og gravkøer, der hurtigt giver anledning til en snak om motorer, hestekræfter og hjulspind blandt små og store drenge.

Glem ikke sugerør, popcornbægre og festhatte, der gør fødselsdagsbordet endnu festligere og endnu sjovere.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde flotte fødselsdagslys her.

Pynt op i matchende farver med guirlander, banner, balloner og pom poms for en flot og varieret oppyntning og sæt rammen for en fødselsdag i de store maskiners tegn.

Brug også vores flotte og dekorative tal- og bogstavsballoner til at lave din egen personlige guirlande. Skriv eksempelvis fødselarens navn, ”Tillykke” eller navnet på yndlingsfabrikanten af de store maskiner.

Fandt du, hvad du søgte?

Vi holder nøje øje med nye produkter på markedet og udvælger kun de bedste og flotteste produkter til vores sortiment.

Formålet er at gøre det let og enkelt for dig at holde en gennemført fødselsdag, der får store som små gæster til at imponeres over såvel borddækning som oppyntning – for det skal der til, når der skal fejres fødselsdag.

Mangler du noget, som du ikke fandt i vores sortiment, vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi vil gøre vores bedste for at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig og din næste børnefødselsdag.

Du er også velkommen til at sende en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi hurtigst muligt vil svare tilbage.