0

Lama

Velkommen til siden med det fineste og skønneste lama pynt.

Vores lama fest pynt er til dig, der heller ikke kan stå for den pelsede og nuttede lama, som med ét kan omdanne sig til en sand spyttefabrik, når den bliver arrig. I sandhed et sjovt og fascinerende dyr.

I vores sortiment finder du alt i engangsservice og lama pynt til et gennemført lama tema til den kommende fødselsdag.

Dæk et fuldendt bord med matchende engangsservice med den frække lama i centrum omgivet af dekorative og farverige mønstre, som de er for i Sydamerika, som er lamaens levested.

Pynt dernæst resten af lokalet med det matchende lama pynt, der indeholder alt lige fra swirls til guirlander og balloner. Specielt den store lama ballon er et kæmpe hit! Fyld den med helium og lad den svæve som festligt lama pynt i rummet til stor glæde og fornøjelse for både store og små.

Kagen kan du nemt lade være en del af lama temaet ved at overtrække den med grøn glasur og efterfølgende pynte med de fine cake toppers.

Aktiviteter Til Lama Fødselsdag

Her får du vores bud på 3 sjove aktiviteter, som nemt og enkelt kan arrangeres til en lama fødselsdag, og som er helt i temaets ånd

Lama quiz: Alle kender lamaen, men spørgsmålet er, HVOR godt man egentlig har styr på lamaen og dens karaktertræk. Test gæsterne i deres paratviden om det finurlige dyr med en sjov quiz, der bl.a. kan indeholder spørgsmål om, hvor lamaens levested er, hvad lamaen spiser, hvor meget lamaen vejer, og hvor langt en lama egentlig kan spytte.

Spyt som en lama: Når I har fundet ud af, at lamaen kan spytte op til 10-15 meter, er det sjovt selv at prøve kræfter med denne disciplin. Hvor langt kan gæsterne egentlig spytte? Vores gæt er, at det ikke er i nærheden af lamaens rækkevidde.

Sæt halen på æslet: Denne leg er altid et hit til børnefødselsdag! – og selv om lamaen i dette tilfælde er byttet ud med et æsel, kan festlegen stadig snildt bruges til lama fødselsdagen. Festlegen indeholder alt, hvad du har brug for til 8 deltagere, og der er garanti for latterkramper.

Køb Din Lama Pynt Online Hos Feststemning.dk

Skal du shoppe lama fest pynt til den kommende fødselsdag, finder du alt, hvad du har brug for her hos Feststemning.dk.

Vores lama pynt består udover engangsservice af både guirlander, swirls, balloner og cake toppers, så du nemt og enkelt kan shoppe alt hjem til fødselsdagen med lama tema på én gang.

Når du har klikket den ønskede lama pynt i kurven og gennemført din ordre, går vi igang med at behandle din ordre hurtigst muligt. 

Shopper du lama pynt for mere end 499 kr., sender jeg ydermere fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.