0

Hest

Velkommen til siden med vores fine heste pynt!

Her finder du alt i pynt til en skøn fødselsdag med heste tema til den hesteglade fødselar, som bruger det meste af sin fritid i stalden med sine firbenede venner.

Omdrejningspunktet i vores heste pynt er de smukke heste med blomster i deres manker i frit løb og udover blomsterenge. Det får alle hesteglade piger og drenge til slippe fantasien løs og ønske sig præcis derhen.

Lad gæsterne sætte sig til et veldækket fødselsdagsbord med matchende engangsservice med alt lige fra heste dug til heste papkrus, heste paptallerkner og heste servietter. Vi lover dig, at begejstringen ingen ende vil tage, og snakken vil inden længe koncentrere sig om alle gæsternes skønne, sjove og vilde hesteoplevelser.

Fuldend borddækningen med mit heste bordpynt bestående af den matchende fine og lette konfetti samt de skønne sugerør med de fineste hestemotiver.

Pynt resten af rummet med det øvrige heste pynt, som bl.a. indeholder de fine swirls til enten loftet eller vinduet, den skønne guirlande samt dekorative balloner.

Du kan også vælge at købe dekorationspakken med både guirlande og 3 dekorative rosetter i forskellige størrelser. Det er nemt og enkelt og giver en dejlig stemning.

Skal der deles slik ud - til fødselsdagen, i klassen eller i stalden - så er det oplagt at vælge de skønne heste slikposer, hvor der er masser af plads til både sødt og sundt.

 

Aktiviteter Til Fødselsdag Med Heste Tema

Heste tegninger: Print en bunke tegninger med hestemotiver fra nettet og lad gæsterne farvelægge disse, hvis der er brug for en rolig stunder undervejs. Hav også gerne blanke papirer klar til dem, der gerne vil lave fritegning.

Leg med kæpheste: Kæpheste er et kæmpe hit blandt alle hesteelskere, og til fødselsdagen med heste tema er de oplagte! Bed evt. gæsterne om at medbringe deres egen kæphest til fødselsdagen, hvis de har en derhjemme. Lav evt. spring ud af mælkekasser, sjippetorve og stole, som I lystigt kan hoppe over. Husk også at inkludere de gæster, der ikke har den store erfaring med heste.

Dekorér din egen heste småkage: Lav en bunke småkager formet som hestehoved eller hestesko og lad gæsterne selv dekorere med glasur, krymmel og sukkerkugler, inden de med stor fornøjelse skal nydes.

Køb Heste Pynt Online Hos Feststemning.dk

Skal du holde fødselsdag med heste tema, kan du nemt og enkelt shoppe den fineste heste pynt online her i shoppen.

Feststemning.dk har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle, når det passer ind i din hverdag.

Sæt dig godt tilrettet og klik fødselarens favorit heste pynt hjem. Når alle de skønne produkter er lagt i kurven, og ordren er gennemført, går vi igang med at pakke hurtigst muligt. Det ligger os nemlig meget på sinde, at du ikke skal vente for længe på de fine varer.

Shopper du for mere end 499 kr. heste pynt, kvitterer vi med fragtfri forsendelse til en pakkeshop efter dit ønske.