0

Prinsesse

Velkommen til siden med det fineste prinsesse pynt til en drøm af en prinsesse fødselsdag!

Hvis din pige i øjeblikket går og drømmer om at være prinsesse for en dag, er det oplagt at holde den kommende børnefødselsdag med det skønneste prinsesse tema.

Vores prinsesse pynt er prydet med alle de kendte prinsesser fra Disney, som alle piger vil elske at sidde til bords med.

Start med at dække det flotteste bord til prinsesse fødselsdag med matchende dug, paptallerkner, papkrus og servietter og lad gæsterne sidde til bords med selveste Rapunzel, Tornerose, Ariel, Belle og Askepot.

Skal borddækningen gøres endnu festligere, er det oplagt at sætte de smukke prinsesse sugerør i kopperne og lægge en af de flotte prinsesse masker på hver paptallerken. Gæsterne vil elske at tage maskerne på, og der vil ikke gå lang tid, før fantastien folder sig ud.

Når bordet er dækket, er det tid til at pynte den resterende del af rummet med det flotte prinsesse pynt bestående af både guirlander og balloner.

Når det er tid til at servere fødselsdagskagen, er det oplagt at gøre det på den helt igennem fantastiske prinsesse kageopsats. Lad den ydermere være pyntet med prinsessekroner for et gennemført prinsesse look.

Scenen er nu sat og klar til at modtage de spændte prinsesser, der er indbudt til prinsesse fødselsdag - og mon ikke de alle kommer i deres fineste prinsessekjoler.

Alt i Pynt til Prinsesse Fødselsdag

Vores prinsesse tema er et af de mest populære temaer i shoppen. Tanken om at være prinsesse for én dag går ganske enkelt aldrig af mode.

Når drømmen om at være prinsesse går i opfyldelse, skal der ikke mangle noget. Vi har derfor gjort os megen umage med at samle et sortiment med det fineste prinsesse pynt fra alle vores leverandører.

Formålet er kort og godt at gøre det nemt og enkelt for dig at pynte op til en festlig prinsesse fødselsdag - selv hvis du er i dårlig tid.

Blandt sortimentet finder du bl.a. alt i engangsservice til fødselsdagsbordet, prinsesse pynt i form af flere forskellige guirlander og balloner samt sjov & spas i form af prinsesse masker og prinsesse tattoveringer.

Den gennemgående farve er alle prinsessers yndlingsfarve: Lyserød. Derudover er hele temaet prydet med de skønne og velkendte Disney prinsesser, som både små og store piger kender rigtig godt.

Vælger du at købe prinsesse pynt fra Feststemning.dk til den kommende prinsesse fødselsdag, får du derfor alt, hvad du har brug for, for at få ønsket om at blive prinsesse for en dag til at gå i opfyldelse.

Den helt rigtige ramme drager hurtigt gæsterne ind i et magisk prinsesseunivers. Inden længe vil du i krogene høre, hvordan snakken lystigt går, når der ivrigt snakkes om yndlingsprinsesser, kongelige kæledyr og fantasislotte. 

Aktiviteter til Prinsesse Fødselsdag

Har du brug for inspiration til aktiviteter til prinsesse fødselsdag, har vi nedenfor samlet et par ideer til, hvordan du nemt og enkelt kan lave aktiviteter, som enhver prinsesse vil elske.

 1.  
  1. Bed gæsterne om at komme iført deres flotteste prinsessekjoler. Det vil få alle gæsterne til at føle sig som ægte prinsesser, og pigerne kan med store øjne beundre hinandens kjoler.
  2. Køb en masse pap, lim, glimmer og farver og lad de små prinsesser lave deres helt egen og personlige prinsessekrone. Har de brug for hjælp kan du finde inspiration til, hvordan du kan lave en prinsessekrone her.
  3. En skattejagt er altid et hit. Du kan enten selv vælge at lave skattejagten, eller du kan købe en færdiglavet prinsesse skattejagt hos Parties.dk. I købet får du skattekort, poster samt den skønneste historie - og så kan skattejagten endda foretages digitalt!
  4. Leg ”Prinsessen på ærten” og se, om alle festens prinsesser er ligeså fintfølende som en rigtig prinsesse. Sæt gæsterne i en rundkreds. Tag en ært og en pude og lad den først gæst mærke, om hun kan føle ærten igennem puden. Lad det gå på tur og tilføj eventuelt et par ekstra puder, hvis der er mange fintfølende prinsesser til stede.
  5. Lad gæsterne dekorere deres egen cupcake i bedste prinsessestil. Alt, hvad du skal bruge, er lyserød krymmel samt lidt farvet glasur. Et sikkert hit til enhver fødselsdag.

Shop Pynt til Prinsesse Fødselsdag Online

Når der skal holdes en flot og festlig prinsesse fødselsdag stiller det høje krav til både borddækning, pynt og aktiviteter.

Hos Feststemning.dk kan du købe det hele online. Nemmere bliver det ikke!

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan shoppe prinsesse pynten hjem på præcis det tidspunkt, der passer dig.

Vi benytter kun GLS, hvilket betyder, at du har pynten 1-2 dage efter afsendelse. Du kan derfor sagtens nå det, selvom du ikke er ude i god tid.

Shopper du prinsesse pynt for mere end 499 kr., sender vi ydermere fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.