Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Space

Hvis dit barn også drømmer om at blive astronaut og flyve i rumraket, er det oplagt med en gennemført Space tema fest til den næste børnefødselsdag.

Vores Space tema bugner med alt, hvad du kan finde i det ydre rum; Planeter, stjerneskud, stjerner, astronauter, satelitter, kometer og ikke mindst rumraketter!

Dæk det mest fantastiske bord med tallerkner formet som en rumraket under take-off, papkrus med teksten 'Space Adventure' og servietter med solsystemet. Drys den fine stjerne konfetti i sølv ud over bordet - så er I klar til at byde gæsterne velkommen til en sjov fødselsdag i det ydre rum.

Ønsker du at gå all-in på det herlige Space tema, er det oplagt at hænge de fine loftsdekorationer formet som planeter og rumraketter over bordet.

Fyld også de skønne balloner med astronauter, rumraketter og UFO’er med helium og lad dem svæve flot i rummet. Det giver også lige anledning til en snak om tyngdekraften, hvilket jo er en oplagt snak at have til en Space tema fest.

Den lækre fødselsdagskage kan meget passende prydes med de flotte Space tema cupcake toppers - og skal der deles slikposer ud, har vi nogle i en flot blå farve dekoreret med alt godt fra rummet.

Vi håber, at I får en fantastisk rejse til det ydre rum - og hvem ved! Måske ser I et rumvæsen?

 

Aktiviteter til Space Tema Fest

Disk op med nogle sjove aktiviteter i tråd med festens Space tema, når gæsterne inviteres med på en tur til den helt ydre galakse

Space Tema Skattejagt: Tag gæsterne med på en skattejagt i det ydre rum, hvor hver post repræsenterer en af planeterne i solsystemet. Lad gæsterne gætte de rigtige facts om postens planet, inden de kan rejse længere ud i galaksen. Krydr også posterne med spørgsmål om, hvor meget et lysår er, hvornår Andreas Mogensen foretog sin rumrejse, og hvornår mennesket første gang satte sine ben på månen.

Tegn dit eget rumvæsen: En rolig tegnestund kan være et kærkomment pust under en hæsblæsende børnefødselsdag. Sæt børnene ved bordet og lad dem slippe kreativiteten og fantasien løs ved at bede dem om at tegne deres helt eget rumvæsen.

Shop Pynt til Space Tema Fest online hos Feststemning.dk

Her på shoppen finder du alt i flot og festligt pynt, når der skal pyntes op til Space tema.

Feststemning.dk er en 100% danskejet virksomhed, og alle produkter er naturligvis EU-godkendte, og vi sætter en ære i hurtig levering og høj kvalitet.

Du er velkommen i shoppen, lige præcis når det passer dig!