Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Flamingo Fødselsdag

Velkommen til min side med det skønneste flamingo pynt!

Jeg elsker selv flamingoer. De er fluffy, lyserøde og super dekorative – what’s not to like! Så jeg kan godt forstå, hvis den næste fødselsdag skal være med flamingo tema.

Til den kommende flamingo fødselsdag har jeg et stort udvalg af flamingo pynt med hele 2 temaer, som du kan vælge imellem.

Tilsæt gerne det lyserøde flamingo tema et tropisk touch med flotte guirlander med tropiske blade, iklæd dig de super festlige flamingo solbriller og pynt de lækre cupcakes med små palmer.

Vupti, så føles det som at være hensat til et tropisk klima omgivet af de skønne flamingoer.

Jeg håber, at mit flamingo tema falder i din smag og ønsker dig en rigtig god fest

Find din Flamingo Pynt her

Uanset om du ønsker at gå all-in på pynt til den kommende fest med flamingo tema eller du blot ønsker et par enkelte ting, så er jeg sikker på, at jeg har, hvad du leder efter.

Her i shoppen finder du bl.a. alt i flamingo pynt til bordet bestående af matchende engangsservice, dug, konfetti og sugerør.

Derudover har jeg et stort udvalg af tropiske guirlander (med eller uden flamingoer) samt balloner, fluffy flamingoer til at hænge i loftet samt sjov og spas i form af de skønneste solbriller prydet med flamingoer og palmer.

Hvis du synes, at det kan blive lidt for meget med alle de flamingoer, så vil jeg anbefale dig at købe en smule flamingo pynt og derudover supplere med festpynt i farverne lyserød og grøn for en flot ramme til flamingo fødselsdagen.

Ideer til en sjov Flamingo Fødselsdag

Har du valgt det skønne flamingo tema til den kommende fest, er det oplagt, at både mad og aktiviteter tager udgangspunkt i temaet. Her får du et par ideer til, hvordan det kan gøres

Køb din pynt til Flamingo Fødselsdag online

Hos Feststemning.dk er du altid garanteret hurtig levering ved køb af flamingo pynt.

Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg samme eftermiddag med GLS, så du har alle dine lækre sager dagen efter. Shopper du efter kl.13.30 sender jeg efterfølgende hverdag.

Går du all-in på flamingo pynt og shopper for mere end 499 kr., sender jeg endvidere fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.