0

Flamingo Fødselsdag

Velkommen til vores side med det skønneste flamingo pynt!

Vi elsker selv flamingoer. De er fluffy, lyserøde og super dekorative – what’s not to like! Så vi kan godt forstå, hvis den næste fødselsdag skal være med flamingo tema.

Til den kommende flamingo fødselsdag har vi et stort udvalg af flamingo pynt med hele 2 temaer, som du kan vælge imellem.

Tilsæt gerne det lyserøde flamingo tema et tropisk touch med flotte guirlander med tropiske blade, iklæd dig de super festlige flamingo solbriller og pynt de lækre cupcakes med små palmer.

Vupti, så føles det som at være hensat til et tropisk klima omgivet af de skønne flamingoer.

Vi håber, at vores flamingo tema falder i din smag og ønsker dig en rigtig god fest

Find din Flamingo Pynt her

Uanset om du ønsker at gå all-in på pynt til den kommende fest med flamingo tema eller du blot ønsker et par enkelte ting, så er vi sikre på, at vi har, hvad du leder efter.

Her i shoppen finder du bl.a. alt i flamingo pynt til bordet bestående af matchende engangsservice, dug, konfetti og sugerør.

Derudover har vi et stort udvalg af tropiske guirlander (med eller uden flamingoer) samt balloner, fluffy flamingoer til at hænge i loftet samt sjov og spas i form af de skønneste solbriller prydet med flamingoer og palmer.

Hvis du synes, at det kan blive lidt for meget med alle de flamingoer, så vil vi anbefale dig at købe en smule flamingo pynt og derudover supplere med festpynt i farverne lyserød og grøn for en flot ramme til flamingo fødselsdagen.

Ideer til en sjov Flamingo Fødselsdag

Har du valgt det skønne flamingo tema til den kommende fest, er det oplagt, at både mad og aktiviteter tager udgangspunkt i temaet. Her får du et par ideer til, hvordan det kan gøres

Køb din pynt til Flamingo Fødselsdag online

Hos Feststemning.dk er du altid garanteret hurtig levering ved køb af flamingo pynt.

Går du all-in på flamingo pynt og shopper for mere end 499 kr., sender vi fragtfrit til din nærmeste pakkeshop.