0

Traktor

Velkommen til vores side spækket med det fineste traktor pynt!

Er dit barn også fascineret af de flotte, store og larmende traktorer, er det oplagt at holde den næste børnefødselsdag med mit festlige traktor tema.

Vi har støvsuget markedet for det fineste traktor pynt, så du nemt og hurtigt kan omdanne stuen til en lade fyldt med traktorer - lige i fødselarens ånd!

Start med at dække et flot og gennemført fødselsdagsbord med matchende traktor engangsservice og pynt efterfølgende op med min øvrige traktor pynt.

Kombinér gerne med vores øvrige festartikler i farverne grøn og sort, så det matcher med traktor temaet.

Længere nede på siden finder du inspiration til lege og aktiviteter, som er oplagte at lave til traktor fødselsdagen.

Tilbage er blot at ønske rigtig god fornøjelse!

 

Inspiration til Traktor Fødselsdag

Alle drenge - store som små - har på et eller andet tidspunkt i deres liv været fascineret af de store traktorer med de kæmpe dæk. Og de fleste har også været så heldige at sidde i en traktor.

Når fascinationen af traktorerne når sit højeste, er det oplagt at holde den kommende børnefødselsdag med traktor tema, og her på siden finder du alt, hvad du har brug for, så du nemt og enkelt kan omdanne stuen til et sandt traktor mekka.

Lege til Traktor Fødselsdag

Personligt synes vi altid, at det er rart at have et par aktiviteter i baghånden til børnefødselsdag, såfremt der er brug for lidt styring på tropperne. Her får du 3 bud på, hvad du nemt kan have forberedt af lege og aktiviteter til en traktor fødselsdag

Traktor Quiz: Opdatér din egen viden om traktorer og lav dernæst en lille quiz, som gæsterne kan svare på eks. hvad hedder det mest solgte traktormærke, hvor høje er traktordæk og hvor holder traktoren typisk på bondegården

Traktor tegninger: Trænger gæsterne lige til at sidde ned efter at have drønet rundt i timevis, kan du med fordel have printet en masse fine traktor tegninger fra nettet. Find farveblyanterne frem og nyd en stille stund, hvor der bliver farvelagt traktorer til den store guldmedalje

Dekorér din egen traktor kage: At dekorere sin egen kage er altid et hit til både drenge- og pigefødselsdag. Alt, du skal gøre, er på forhånd at have bagt nogle småkager - gerne i traktor form - og så sørge for lidt glasur samt krymmel i forskellige farver. Lad så de små mesterbagere kaste sig over dekoreringen, inden de kan nyde deres eget mesterværk

Køb Traktor Pynt hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du nemt og enkelt købe din traktor pynt til den kommende fødselsdag, hvor fødselaren drømmer om det skønneste traktor tema.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan handle, når det passer sig uden stress og jag.

Går du all-in på den fine pynt og shopper for mere end 499 kr., sender vi fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.

Vi glæder mig til at byde dig velkommen i shoppen og pakke din ordre.