Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Tal Ballon Regnbue 9 41 cm

(3 stjerner, baseret på 1 anmeldelse)
DKK 15,00
9 stk. På lager

Skal der være knald på farverne, er denne festlige tal ballon i alle regnbuens farver lige sagen!

Tal ballonen i alle regnbuens farver kommer i numrene 0-9, så du nemt kan finde den rette talkombination til fødselsdag, markering af årsdag, fejring af jubilæum osv.

Hæng det på væggen, i vinduet eller over gavebordet og lad tal ballonen med alle sine farver bidrage til en mere festlig stemning.

  • Tal ballonen er 41 cm høj
  • Materialet er folie
  • Jeg anbefaler at puste tal ballonen op med luft og ikke helium. Ønsker du at puste din tal ballon op med helium, skal du have fat i en af mine store talballoner. Denne lille tal ballon pustes nemt op med luft via det medfølgende sugerør

Talballoner er et must til enhver festlig fødselsdag. Det er dekorativt, nemt og billigt pynt - og så understreger det årsagen til den festlige anledning. 

Pust ballonen op med det medfølgende sugerør og hæng det på snor. Tal ballonen har en selvlukkende ventil, så der er ingen knuder, der skal bindes. Du hiver blot sugerøret ud.

Kombinér gerne med mine bogstavballoner for en helt unik guirlande tilpasset personen i centrum.

Se også mine øvrige små talballoner og find netop den farve. der passer til din fest.