Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Tema: Regnbue

Skal du holde regnbue fødselsdag med knald på farverne, så finder du alt i fint regnbue pynt lige her!

Selvom vejret er gråt og kedeligt udenfor, kan der jo godt være skøn feststemning indenfor - og det får du i dén grad med en regnbue fødselsdag.

Dæk det fineste bord i alle regnbuens farver med de skønne paptallerkner formet som regnbuer samt matchende papkrus og servietter.

Pynt dernæst resten af lokalet med smukke regnbuer f.eks. den festlige guirlande, den dekorative ballonbue og glem ikke de flotte regnbue kagelys til fødselsdagskagen.

Sidst men ikke mindst, skal der naturligvis pyntes op med en flot regnbue tal ballon matchende det antal år, som fødselaren bliver.

 

Invitér til en Festlig Regnbue Fødselsdag

Vores skønne regnbue tema er et af de temaer, der er mest velegnet til fødselsdag uanset alder.

Regnbue temaet er positivt, farverigt og glædesstrålende, og derfor passer det til fødselarer i alle aldre fra 0-99 år.

De fleste er af den opfattelse, at en regnbue fødselsdag 'passer bedst' i sommermånederne, men regnbue temaet er ligeså oplagt i de mørke vintermåneder, hvor det farvestrålende regnbue pynt ofte er lige, hvad vi har brug for.

Uanset, om du holder din regnbue fødselsdag om sommeren eller til vinter - eller om det er i form af en havefest eller en indendørs fødselsdag - er der garanti for en festlig og varm stemning.

Alt i Farvestrålende Regnbue Pynt

Når du vælger at holde en regnbue fødselsdag, er der ingen grund til at holde sig tilbage med pynten. Stemningen bliver bedst, når der gåes all-in med det farverige regnbue pynt. Man kan ganske enkelt ikke andet end blive glad i låget!

Dæk først et flot bord med matchende regnbue engangsservice bestående af matchende paptallerkner, papkrus og servietter. Gør borddækningen ekstra festlig med både regnbue sugerør samt regnbue konfetti.

Pust dernæst et mix af de flotte regnbue balloner op og hæng et mix af de farvestrålende regnbue guirlander i lokalet. Den smukke regnbue pynt vil uden tvivl tage kegler og bringe en kæmpe WOW faktor til festen.

Skal det være ekstra sjovt eks. til sommerfesten, har jeg både solbriller, hat og vifte, så man selv kan være ligeså farvestrålende som pynten.

Køb Pynt til Regnbue Fødselsdag Online

Internettet bugner af regnbue pynt, og det har aldrig været nemmere, hurtigere og mere enkelt at købe pynt hjem til en skøn regnbue fødselsdag.

Hos Feststemning.dk finder du alt, hvad hjertet kan begære, i regnbue pynt, og du kan shoppe det hjem på alle tider af døgnet.

Find det tidspunkt på døgnet, der passer dig bedst, og sæt dig godt tilrette i sofaen med en kop kaffe og tag dig god tid til at shoppe det helt rigtige pynt hjem til den kommende regnbue fødselsdag.

Shopper du regnbue pynt for mere end 499 kr., er der gratis fragt ved levering til nærmeste pakkeshop.