Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Lyspakker

Velkommen til siden med mine smukke lyspakker.

En lyspakke indeholder i alt 6 stearinlys i en kombination af både snoede lys og lige lys. Alle stearinlysene er hånddyppede lys fra Kastanielys Lysstøberi, som ligger i smukke Odsherred på Sjælland.

Mine lyspakker er rettet mod specifikke anledninger, og udvalget bliver konstant større og større.

Værd at vide om mine lyspakker

Alle stearinlysene i mine lyspakker er 38 cm høje samt 2 cm i diameter i bunden.

Eftersom de er hånddyppede kan der forekomme små afvigelser i størrelserne.

Passer lysene ikke 100% i dine lysestager, anbefaler jeg derfor, at du lige varmer bunden af lyset i enten varmt vand eller over en flamme. Dernæst kan du ’forme’ lysene til din stage. Undgå gerne at presse eller twiste stearinlysene hårdt ned i stagen, da det kan medføre, at de farvede lag forneden presses af.

Køb din lyspakke hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk finder du lyspakker til enhver anledning. Hver lyspakke er i flotte farver med en kombination af snoede og lige stearinlys – alle hånddyppede og danskproduceret.

Når du har valgt din lyspakke samt øvrigt pynt, pakker jeg nænsomt det hele og sender det efterfølgende afsted til dig.

Når du shopper hos Feststemning.dk, kan du forvente hurtig levering. Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg din lyspakke afsted samme eftermiddag med GLS, så du allerede har de smukke stearinlys den næstkommende hverdag.