0

Snoede Stearinlys

Her på siden finder du vores smukke snoede stearinlys.

Vores snoede stearinlys er fra Kastanielys Lysstøberi og dermed dansk produceret. De er hånddyppede i den allerbedste kvalitet med en blanding af ren stearin og ren paraffin.

I vores sortiment finder du snoede stearinlys i et væld af farver. Hold dig til din yndlingsfarve eller mix farverne på kryds og tværs for flotte farvekombinationer.

Alle vores snoede stearinlys sælges parvis, så du får 2 stk. til prisen.

Lav dine egne snoede stearinlys

Tidens helt store trend er snoede stearinlys, som efterhånden findes i enhver vindueskarm.

Hvis du er fiks på fingrene, kan du efter sigende nemt lave dine egne snoede lys ved at følge en af de utallige vejledninger, som du kan finde på nettet.

Hvis du – ligesom os – har 10 tommelfingre eller ikke gider give dig i kast med endnu et gør-det-selv projekt, så kan du vælge at købe dine snoede stearinlys.

Hos Feststemning.dk finder du snoede stearinlys i et væld af farver. Hold dig til din yndlingsfarve eller mix lysene på kryds og tværs, så du får den helt rigtige farvekombination.

Mix og match farvede snoede stearinlys

Stearinlys er altid garant for en hyggelig stemning, hvilket vores snoede stearinlys også er garant for. Derudover er lysene også enormt dekorative, hvilket har gjort dem yderst populære og trendy som accessory til enhver festlig anledning lige fra barnedåb til 90 års fødselsdag og alt indimellem.

Lad farven på dine snoede stearinlys være i tråd med den øvrige pynt for en flot og gennemført ramme. Brug de snoede stearinlys alene eller kombinér med mine lange stearinlys for en flot og varieret lysopsætning.

Hold dig til én farve eller kombinér de snoede stearinlys på kryds og tværs. Brug eks. vores snoede stearinlys i blå nuancer til enten baby shower eller barnedåb for en lille dreng.

Kombinationen af snoede stearinlys i farverne gul og grøn er oplagt til Påske, mens de røde nuancer er super flotte til både den traditionelle fødselsdag med Dannebrog samt Jul.

Snoede stearinlys er måske mest oplagte at bruge i de mørkere måneder på året, men de er altså også super fine resten af året, hvis du gerne vil have lidt farve og dekoration ind i forårsmånederne.

Stil eks. et par lys i farverne gul og orange ved siden af en smuk blomsterbuket og invitér solen ind. Mere forårsagtigt bliver det ikke.

Køb snoede stearinlys hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk finder du et stort udvalg af hånddyppede snoede stearinlys i god kvalitet produceret på dansk grund samt et stort udvalg af øvrige festartikler.

Når du har valgt dine lys samt øvrigt pynt, pakker vi nænsomt det hele og sender det efterfølgende afsted til dig.