0

Jul

Velkommen til siden med vores flotte og skønne julepynt!

December er uden tvivl min yndlingsmåned i hele året.

Det skyldes ikke så meget den ekstra travlhed op mod jul men derimod, at det er måneden, hvor vi endelig kan hænge vores fine julepynt op, som vi har samlet sammen i tidens løb - og det sker altid d.1. december.

Julepynten her i shoppen bærer - ligesom vores egen julepynt - præg af at være meget forskellig.

Du kan både finde DIY julepynt, kreativt julepynt, billigt julepynt, julepynt til bordet, nordisk julepynt og gammeldags julepynt.

Størstedelen af vores julepynt kommer fra det eksklusive engelske mærke Ginger Ray, som er garant for en virkelig god kvalitet, så du kan være sikker på at bruge det i mange år.

Gå på opdagelse i vores fine julepynt og find dine helt egne favoritter til årets julebord.

Vores egne favoritter er helt klart juleservietterne formet som julemand samt de skønne sugerør med klokker og sløjfer, som er perfekte som skønt julepynt til bordet.

Køber Du Også Nyt Julepynt Hvert År?

Der er ingen tvivl om, at julen er manges absolutte yndlingshøjtid på hele året. Vi elsker også ganske enkelt alt, hvad der hører julen til i form af julekagebagning, konfekt, julemusik, julearrangementer og ikke mindst den super flotte julepynt – og én ting er sikkert. Vi køber nyt julepynt hvert år.

Det er ikke sådan, at al vores julepynt udskiftes hvert år, men vi tilføjer gerne nyt pynt til vores allerede eksisterende samling, fordi vi ganske enkelt ikke kan lade være. For os er det ikke rigtig jul, medmindre at vi har fået nyt julepynt.

Vores egen julepynt er et stort sammensurium, og den følger næppe tidens jule-trend. Vi har julepynt fra vores bedsteforældre blandet med julepynt, som ungerne har lavet i skolen i kombination med alt andet julepynt lige fra det helt kitch til det meget traditionelle.

Personligt synes vi, at der er en enorm charme i mit julepynt, der spænder vidt og favner meget bredt fremfor en strømlinet linje i julepynten – og derudover så er der julepynt til enhver stemning og behov – og ungerne elsker at gå på opdagelse i den.

Her i shoppen elsker vi også at byde på nyt julepynt hvert år. Glæden ved at kunne udbyde den fineste julepynt til dig er i højsæde for os, når vi ved, at der hver bag juleordre ligger en glæde og stor forventning om at modtage de fine produkter for at glæde ens familie eller venner med en smuk ramme for et arrangement.

Uanset om det er en ny juleguirlande, bordkort holdere til et smukt julebord, vinduesdekorationen med de smukke snefnug eller noget helt fjerde, håber jeg, at du blandt mit sortiment finder en fin tilføjelse til din eksisterende samling af julepynt. Vi har ihvertfald gjort os umage med at finde den fineste julepynt på markedet, som ikke er at finde i alle butikker. For lad os bare indrømme det: Det er bare lidt federe, når ens julepynt ikke er mainstream og hænger i hvert eneste hjem.

Bordpynt & Pynt til Julebord

Skal du holde årets julefrokost for vennerne, eller står du i spidsen for virksomhedens julefrokost? - så finder du alt til i festligt pynt til julebordet her.

Uanset, om du ønsker en juleborddækning i de klassiske julefarver rød/guld eller en mere Winter Wonderland feeling, så har vi det helt rigtige bordpynt, som både er dekorativt og spreder julestemning.

Blandt vores egne favoritter som pynt til julebordet er

Juleservietter: Benyt chancen til at bruge de super dekorative juleservietter, når der skal holdes julefrokost. Vi har et stort udvalg af juleservietter i alt lige fra selveste julemanden til slikstokken, grantræet og den mere nostalgiske juleserviet med motiv af en bil i snevejr, der er på vej hjem fra den årlige juletræsfældning i snevejr. Lad servietten indgå som en del af pynten til julebordet for at fuldende den rette julestemning på det smukt dækkede bord

Juleknallerter: De super dekorative juleknallerter fra det eksklusive mærke Meri Meri er den perfekte pynt til julebordet. Juleknallerterne er på en gang festlige og dekorative, og så er det en fin og hyggelig aktivitet midt i julemaden, når morfar og barnebarnet skal hive i hver sin ende. Det får smilet og julestemningen frem hos alle.

Bordkortholder: Vores egen personlige favorit er uden tvivl de smukke og dekorative bordkort holdere, der emmer af julestemning. Vi bruger dem år efter år, og i vores øjne er bordkort holderne det ultimativt smukkeste pynt på julebordet. Der følger også små pap-kort med, som du kan skrive gæsternes navne på.

Vores pynt til julebordet kan sammensættes på kryds og tværs, så du kan skabe præcis den julestemning, du ønsker, upåagtet om det er en jul i pastelfarvernes tegn, den nostalgiske og traditionelle jul eller en stemningsfuld jul fuld af den skønneste vinterfornemmelse.

Ønsker du endnu mere julestemning til bordet, kan du nemt tilføre dette med både konfetti, stearinlys og smukke lyskæder.

Nordisk, Gammeldags og Kreativt Julepynt

Uanset hvilken stiltype din julepynt er, så har vi noget for enhver smag!

Er du til den nordiske og mere moderne julepynt, finder du i vores sortiment både sort julepynt og julepynt af træ, der vil passe ind i ethvert moderne og tidsløst hjem.

Er din julepynt holdt i en mere klassisk og gammeldags stil, finder du masser af julepynt samt bordpynt i farverne rød/guld bla. de smukke bordkort holdere formet som små guldkugler med røde bånd samt matchende sugerør. Mere traditionelt bliver det ikke!

Er du på jagt efter DIY julepynt, så er vores retro juleguirlande et perfekt valg. Guirlanden er et perfekt alternativ til den klassiske juleguirlande, der klippes og klistres sammen af glanspapir. Konceptet er det sammen, men her er stykkerne allerede klippet for dig, så er de med de fineste julemotiver. Det eneste, du skal tilføje, er konfekt og varm chokolade, så har du alt til en skøn hyggedag for hele familien.

Julepynt med Snefnug

Hvad skaber en hyggeligere julestemning end bløde og lette snefnug, der daler i et roligt tempo? Det skulle lige være duften af hjemmebag med kanel...

Desværre er det ikke så ofte, at vi oplever at få sne, men med vores julepynt kan du nemt og enkelt skabe illusionen om dalende snefnug.

Hæng de smukke papirdekorationer af snefnug i vinduet, sæt de levende lys formet som snefnug i vindueskarmen og sæt de smukke snefnug på vinduerne rundt om i huset for at skabe illusionen om et tyst og smukt snevejr, mens alle mand hygger sig indendøre.

Mærk, hvordan julefreden sænker sig i takt med, at julestemningen spreder sig.

Stort udvalg i juleguirlander

Juleguirlander hører til i enhver samling af komplet julepynt. Hæng dem over buffeten til årets julefrokost, på døren, i vinduet eller på væggen.

Her i shoppen finder du guirlander med rensdyr, snefnug, stjerner og en lille julehilsen til dine julegæster. Så find din favorit som passer ind i din samling af julepynt og brug den år efter år.

Smuk indpakning til årets julegaver

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af julegavernes indpakning, finder du både dekorative julebånd samt Til-og-Fra kort.

Både julebånd samt julekort er også oplagte at bruge til årets julebord. Brug kortene som bordkort og bind små buketter af gran & kanel med båndene og læg dem som duftende bordpynt spredt på bordet.

Køb din Julepynt & Pynt til Julebordet Online

Hos Feststemning.dk er det nemt og enkelt at købe din julepynt online.

Her er åbent hele døgnet, så du kan shoppe din julepynt hjem i ro og mag siddende i sofaen med lidt lækkert i slikskålen og noget varmt i koppen.

Vi sender kun med GLS, som har dag-til-dag levering. 

Køber du for mere end 499 kr. julepynt, sender vi din ordre fragfrit til nærmeste pakkeshop efter eget ønske.

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores julepynt, er du mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk