0

Julepynt

Velkommen til siden med mit flotte og skønne julepynt!

December er uden tvivl min yndlingsmåned i hele året.

Det skyldes ikke så meget den ekstra travlhed op mod jul men derimod, at det er måneden, hvor jeg endelig kan hænge mit fine julepynt op, som jeg har samlet sammen i tidens løb - og det sker altid d.1. december.

Julepynten her i shoppen bærer - ligesom min egen julepynt - præg af at være meget forskellig.

Du kan både finde DIY julepynt, kreativt julepynt, billigt julepynt, nordisk julepynt og gammeldags julepynt.

Størstedelen af mit julepynt kommer fra det eksklusive engelske mærke Ginger Ray, som er garant for en virkelig god kvalitet, så du kan være sikker på at bruge det i mange år.

Gå på opdagelse i mit fine julepynt og find dine helt egne favoritter til årets julebord. Jeg er selv helt pjattet med juleservietterne formet som julemand samt de skønne sugerør med klokker og sløjfer.

OBS: Skal du have tingene til juleaften, skal jeg have din bestilling senest mandag d.20.december.

Bordpynt til Årets Julebord

Skal du holde årets julefrokost for vennerne, eller står du i spidsen for virksomhedens julefrokost? - så finder du alt til en festlig og julet borddækning lige her.

Uanset, om du ønsker en juleborddækning i de klassiske julefarver rød/guld eller en mere Winter Wonderland feeling, så har jeg det helt rigtige bordpynt, som både er dekorativt og spreder julestemning.

Sammensæt på kryds og tværs de smukke bordkort formet som små glaskugler med juleservietter og konfetti for det rette udtryk.

Ønsker du endnu mere julestemning, er det oplagt at lægge den søde lyskæde med lys formet som snefnug på midten af bordet samt tænde et par af mine levende lys formet som snefnug.

Nordisk, Gammeldags og Kreativt Julepynt

Uanset hvilken stiltype din julepynt er, så har jeg noget for enhver smag!

Er du til den nordiske og mere moderne julepynt, finder du i mit sortiment både sort julepynt og julepynt af træ, der vil passe ind i ethvert moderne og tidsløst hjem.

Er din julepynt holdt i en mere klassisk og gammeldags stil, finder du masser af julepynt samt bordpynt i farverne rød/guld bla. de smukke bordkort holdere formet som små guldkugler med røde bånd samt matchende sugerør. Mere traditionelt bliver det ikke!

Er du på jagt efter DIY julepynt, så er min retro juleguirlande et perfekt valg. Guirlanden er et perfekt alternativ til den klassiske juleguirlande, der klippes og klistres sammen af glanspapir. Konceptet er det sammen, men her er stykkerne allerede klippet for dig, så er de med de fineste julemotiver. Nemt og enkelt til en hyggedag for hele familien.

Julepynt med Snefnug

Hvad skaber en hyggeligere julestemning end bløde og lette snefnug, der daler i et roligt tempo? Det skulle lige være duften af hjemmebag med kanel...

Desværre er det ikke så ofte, at vi oplever at få sne, men med mit julepynt kan du nemt og enkelt skabe illusionen om dalende snefnug.

Hæng de smukke papirdekorationer af snefnug i vinduet, sæt de levende lys formet som snefnug i vindueskarmen og hæng den smukke lyskæde med små snefnug i hjørnet af stuen som skøn hyggebelysning.

Mærk, hvordan julefreden sænker sig i takt med, at julestemningen spreder sig.

Stort udvalg i juleguirlander

Juleguirlander hører til i enhver samling af komplet julepynt. Hæng dem over buffeten til årets julefrokost, på døren, i vinduet eller på væggen.

Her i shoppen finder du guirlander med rensdyr, snefnug, stjerner og en lille julehilsen til dine julegæster. Så find din favorit som passer ind i din samling af julepynt og brug den år efter år.

Smuk indpakning til årets julegaver

Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af julegavernes indpakning, finder du både dekorative julebånd samt Til-og-Fra kort.

Både julebånd samt julekort er også oplagte at bruge til årets julebord. Brug kortene som bordkort og bind små buketter af gran & kanel med båndene og læg dem som duftende bordpynt spredt på bordet.

Køb din Julepynt Online

Hos Feststemning.dk er det nemt og enkelt at købe din julepynt online.

Her er åbent hele døgnet, så du kan shoppe din julepynt hjem i ro og mag siddende i sofaen med lidt lækkert i slikskålen og noget varmt i koppen.

Jeg sender kun med GLS, som har dag-til-dag levering. Det betyder, at hvis jeg har din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, så sender jeg afsted samme dag, så du har din nye julepynt til samlingen allerede næste hverdag.

Køber du for mere end 499 kr., sender jeg fragfrit til nærmeste pakkeshop.