0

Jul

December er uden tvivl en af mine yndlingsmåneder. 

Det skyldes ikke den ekstra juletravlhed men derimod, at det i hele december måned er tilladt at pynte op! - og hvem elsker ikke det?

Mit julepynt i 2019 er præget af at være klassisk og elegant med et twist af nye og spændende sager, som du ikke finder andre steder. 

Er det i år dig, der står for julebordet - hvadenten det er selveste juleaften eller julefrokost med gode venner eller på arbejdet - finder du alt, hvad du skal bruge i bordpynt til jul. 

Sammensæt de smukke bordkort formet som glaskugler med dekorative servietter og det fineste konfetti, så du får skabt det ønskede udtryk, hvadenten det skal være det klassiske julebord eller have en mere Winter Wonderland stemning.

Udover et stort udvalg af bordpynt til jul har jeg også samlet det fineste julepynt i form af guirlander og juleophæng, fundet de skønneste 'Til og Fra' kort samt den sødeste pakkekalender i hessian til ungerne.

Mine egne favoritter er uden tvivl bordkortene formet som glaskugler med gran indeni samt konfettien bestående af små snefnug. Begge dele finder helt sikkert vej til mit eget julebord i 2019.

Skulle du ønske noget, som ikke er på lager i det ønskede antal, så send mig endelig en mail på kontakt@feststemning.dk. Jeg vil meget gerne bestille hjem til dig.

OBS Ønsker du ting til bordet juleaften, skal jeg have din bestilling senest torsdag d.19.december for, at det kan nå frem