0

Ballonpost / Baby Boy

DKK 329,00

Send en uventet og anderledes hilsen med denne skønne ballonbuket til en helt særlig person, der venter en lille dreng.

Tilføj ydermere en tekst efter eget valg, som vi trykker på én af ballonerne, for at gøre ballonbuketten helt personlig.

Min Baby Boy ballonbuket indeholder ialt 3 skønne balloner

  • 1 x Baby Boy ballon på hele 60 cm i diameter
  • 1 x lyseblå hjerte ballon
  • 1 x blå globe ballon

Ballonpost er specielt oplagt at sende, hvis du geografisk er langt væk og ønsker at sende en uventet og anderledes hilsen til den kommende mor.

Du kan også vælge at bestille ballonbuketten hjem som pynt til et kommende baby shower og efterfølgende give dagens hovedperson den med hjem som et dejligt minde fra dagen.

Ballonerne fyldes med helium inden afsendelse og svæver i mindst 1 uge, så der er god tid til at nyde den flotte ballonbuket.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

7 stk. På lager