0

Rosegold Tema

Velkommen til vores side med alt i rosegold pynt.

Rosegold pynt er en af tidens helt store trends, og du ser den i alt lige fra indretning til mode og festpynt – og det kan vi godt forstå!

Den smukke rosa guld farve er nemlig både flot, festligt og feminin på én og samme tid, og så passer den til alle aldersgrupper lige fra den helt unge pige til den modne dame.

I vores sortiment finder du alt i rose gold pynt, så du kan skabe en skøn og festlig ramme til din kommende anledning og dermed betage alle gæsterne. De vil elske at bruge nogle skønne timer i godt samvær i så flotte omgivelser.

Skab eksempelvis en flot rosegold borddækning med matchende papkrus, tallerkner, konfetti og sugerør og tilsæt mine rosaguld servietter som prikken over I’et. Hvem vil ikke elske at sætte sig til bords med så flot og gennemført en borddækning?

Find dernæst dine favoritter blandt vores øvrige pynt i rosa guld, der blandt andet indeholder rosegold guirlander, ballonbuer og vimpler med glimmer og hæng det i rummet sammen med et udvalg af de meget dekorative rosaguld balloner.

Sidst men ikke mindst, har vi et stort udvalg af flotte bogstav balloner i rosegold samt tal balloner i rosegold.

Så sæt dig godt til rette og gå ombord i et væld af smukt og festligt rosegold pynt.

 

 

Rosegold Pynt til Enhver Anledning

Rose gold pynt er populært som aldrig før. 

Årsagen er ganske enkelt, at det er elegant, feminint og festligt på samme tid, og så kan det bruges til enhver anledning i modsætning til andre farver, som typisk associeres med en bestemt 'livsfase' eks. lyserød der ofte bruges til både baby shower og barnedåb men knap så meget til 70 års fødselsdag.

Anderledes er det med rosegold pynt. Denne skønne farve bruges til alt lige fra baby shower, barnedåb, bryllup, konfirmation og til fødselsdage i alle aldre.

Du kan vælge at gå all-in på rose gold pynt og tryllebinde dine gæster med både ballonbue, guirlander, dørgardin og engangsservice, eller du kan vælge blot at tilføje vores rosaguld servietter til bordet som et enkelt men dog elegant element.

Find Alt i Rosa Guld Pynt

Det smukke rose gold tema er et af tidens mest populære temaer indenfor festpynt, hvilket skyldes den populære farves alsidighed.

Den smukke rosa guld er med dens varme glød, elegante farve og touch af det luksuriøse perfekt til alle anledninger lige fra barnedåb til polterabend og 70 års fødselsdag.

Du kan vælge et rose gold tema fra a-z eller blot vælge at tilsætte pynten enkelte elementer i rosegold for at gøre det mere feminint. Uanset hvad, så finder du alt i rosegold pynt her på siden.

Vores rosa guld pynt indeholder alt indenfor både dekoration og borddækning, så du nemt kan skabe en rød tråd i din oppyntning.

Hvis du gerne vil mixe dit rosegold tema med andre farver, så kan det sagtens lade sig gøre. De fleste af vores kunder vælger at kombinere med lyserød, guld og sølv, men du kan også sagtens kombinere med smukke blålige nuancer til eks. drengebarnedåb.

Vælg blandt andet mellem de super dekorative rosegold balloner med eller uden konfetti, guirlander, rosa guld servietter, smukt engangsservice, ballonbuer, dørforhæng, konfetti, kagelys, serpentiner og meget meget mere.

Kort sagt finder du her i shoppen alt til din næste rose gold tema fest.

Skab Stemning med Rosegold Balloner

Der er intet som smukke og dekorative balloner til at skabe en festlig stemning, og det er ingen undtagelse med mine rosegold balloner.

Vi tilbyder et stort udvalg af rosa guld balloner, så du får de helt rigtige til din kommende fest.

Du kan blandt andet vælge mellem balloner med eller uden konfetti, med eller uden metallisk overflade (gør dem ekstra skinnende), store tal balloner, flotte bogstav balloner, dekorative ballonmix og betagende ballonbuer.

Alle vores rosegold balloner kan pustes op med helium. Dog skal du være opmærksom på, at vores rosa guld balloner i latex som en tommelfingerregel ’kun’ svæver i ca. 8 timer, hvorefter de langsomt begynder at dale.

Det er dog muligt at forlænge latex ballonernes svævetid ved brug af Hi Float. Hi Float er en lille gel, der nemt sprøjtes ind i ballonen, hvor den lægger sig som en hinde og dermed forhindre helium i at sive ud af ballonen. Ved brug af Hi Float kan du forlænge dine latex balloners svævetid op til 25 gange dvs. til mere end 4-5 dage.

Vi vil dog ikke anbefale brug af Hi Float til mine rose gold konfettiballoner, da det blot medfører, at konfettien inden i ballonen bliver fedtet ind i gelen og dermed samler sig til en stor klump. Så her må man nyde synet, så længe det varer.

Derudover har vores rosegold balloner i folie eks. de store tal balloner ikke brug for Hi Float, da folie holder super godt på helium. Disse svæver uden problemer i op til 7 dage.

Dæk Op Med Rosegold Borddækning & Bordpynt

Udover smuk rosegold festpynt har vi også alt, hvad du skal bruge til at skabe en flot og festlig rosegold borddækning til bl.a. barnedåb, fødselsdag for tøserne eller polterabend.

Vores rosegold engangsservice er stilfuldt og elegant, og de kan vælge mellem de klassiske runde paptallerkner eller paptallerkner formet som stjerner. Skal du bruge engangsservicen til fødselsdag er det oplagt at dække bordet med paptallerknerne med teksten ’Happy Birthday’. Kombinér med matchende kopper og sæt prikken over i’et med smukke rosa guld servietter.

Strø dernæst rosegold konfetti ud over det flot dækkede bord og tilføj de dekorative bordkort, hvis anledningen er mere formel. Skal gæsterne forkæles ekstra, så har nogle små fine gaveæsker i rosegold, som du kan fylde med lækre treats i form af bolcher, lakridser eller lækker chokolade og stille ved hver kuvert.

Skal der skabes lidt ekstra hygge, så finder du de fineste rosegold lysestager i vintage stil. De er super skønne og efter festen, kan de sagtens stå og sprede hygge i vindueskarmen eller på sofabordet. Stagerne passer perfekt til mine små flydelys, som naturligvis også er i rosegold.

Så uanset om du ønsker at gå all-in på rosegold pynt eller holde det mere enkelt, så finder du alt i rosa guld pynt lige her.

Køb Rose gold Pynt hos Feststemning.dk

Her i shoppen finder du et stort, varieret og festligt udvalg af rosegold pynt, der spænder over alt lige fra smukt engangsservice til dekorative balloner og festlige guirlander.

Du finder rosegold pynt til både baby shower, bryllup og til fejring af de runde fødselsdage.

Sæt dig derfor godt til rette og giv dig god tid til at se hele sortimentet igennem, inden du beslutter dig for, hvilken pynt der er den helt rigtige for dig.

Når du har lagt pynten i kurven og gennemført ordren, går vi igang med at pakke det til dig.

Hvis du shopper amok og køber for mere end 499 kr. pynt, så sender vi fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.