0

Pride

Velkommen til siden med vores skønne Pride tema i alle regnbuens farver.

I vores Pride tema finder du både Pride pynt samt lækre ting til outfittet, så du nemt og hurtigt kan blive klar til Copenhagen Pride Week samt sommerens øvrige Pride arrangementer.

I sortimentet finder du naturligvis de obligatoriske Regnbue flag i flere størrelser. Det lille Pride flag på pind er perfekt til dig, der besøger optoget som tilskuer, mens det store regnbue flag er perfekt til eks. at hænge i vognen, hvis du skal deltage i selve optoget.

Har du brug for at pifte dit outfit op til Pride Parade, finder du her i shoppen både hat, tattoveringer, slips, solbriller og pins i alle regnbuens farver. Du kan vælge et mere nedtonet outfit ved blot at iføre dig én af tingene eller gå all-in.

Uden mad og drikke duer helte ikke - og det gælder sandelig også til Pride Parade, der ofte finder sted under solens stråler i et hæsblæsende tempo. Derfor er det vigtigt at huske at få både mad og drikke i løbet af dagen. Til det har vi fundet de findes regnbue paptallerkner, regnbue papkrus og regnbue servietter - for intet er kedeligt til Pride Parade!

Vores regnbue engangsservice er perfekt til at peppe dagens måltider op til Pride Parade, uanset om der skal holdes picnic undervejs, spises i en af optogets vogne eller holdes et brag af et afterparty.

Sidst men ikke mindst, har vi et stort udvalg i regnbue balloner, guirlander og øvrigt pynt, så du kan skabe en fantastisk feststemning helt i optogets ånd.

Tag også et kig på vores øvrige festartikler, som nemt kan kombineres med alt mit Pride pynt. 

Ønsker du et større antal end det, der er på lager, så er du mere end velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk. Så får vi bestilt hjem til dig i det ønskede antal.

Hvorfor afholdes Pride Parade?

I Danmark afholdes hvert år forskellige Pride Parades rundt i landet med Copenhagen Pride Week som den absolut største og mest besøgte med tusindvis af deltagere.

Arrangementerne er festlige folkefester med farverige optog, hvor mangfoldighed, kærlighed og tolerance er budskabet. Det vrimler ofte med farverige outfits, og der er glimmer & glitter i så store mængder, at det får nytårsaften til at ligne en fuser.

Den farverige festivitas udadtil får ofte én til at glemme, hvorfor Pride Parade egentlig afholdes, hvilket er for at sætte fokus på menneskerettigheder og i særdeleshed LGBT rettigheder.

Den første Pride Parade fandt sted i New York i 1969. Året efter fulgte både San Francisco og Los Angeles trop til trods for de ofte store omkostninger, som det havde at deltage i Pride Parade på daværende tidspunkt.

Den første danske Pride Parade fandt sted lørdag d.29. juni 1996. Siden da har festivalen vokset sig større og stærkere år for år og afholdes nu med et væld af koncerter, kulturarrangementer og naturligvis optog, hvor tusindvis af mennesker deltager.

Hvad symboliserer det regnuefarvede Pride Flag?

Til Copenhagen Pride Parade og årets øvrige Pride arrangementer, er der én ting, som vejer flot i luften: Regnbue flaget.

Flaget blev oprindelig lavet til San Francisco Gay Freedom Day Parade d.25.juni 1978 af amerikaneren Gilbert baker.

Flaget har udviklet sig over tid og idag kender vi det som et flag med ialt 6 striber i farverne rød, orange, gul, grøn, blå og violet. Farverne er de samme som i Fredsflaget. Måden, hvorpå du kan kende forskel er, at Regnbue flaget har den røde stribe øverst.

Regnbue flaget er ikke blot et pænt flag. Hver stribe repræsenterer noget bestemt, og det er med baggrund i denne betydning, at regnbue flaget er blevet det største symbol på Pride arrangementer verden over

Udover selve regnbue flaget vil du højst sandsynligt også spotte et hav af andre flotte og festlige flag til Pride parade. Dette skyldes, at forskellige 'grupperinger' indenfor LGBT miljøet har deres eget flag eks. Biseksualitet og Transkønnethed.

Ønsker du at kende mere til de forskellige flag, vil vi anbefale dig at tage et kig på siden her https://outandabout.dk/kend-dit-prideflag/

Hurtig levering af din Pride Pynt

Når du bestiller Pride Pynt hos Feststemning.dk, skal du ikke vente længe på at modtage herlighederne.

Vi sender kun med GLS, som er garanti for, at din ordre kommer hurtigt frem.

Shopper du for mere end 499 kr. betaler vi fragten til din nærmeste pakkeshop.

Så sæt dig godt tilrette og find det helt rigtige Pride pynt samt øvrige festartikler, så du kan skabe den rette feststemning til en dag i kærlighedens og mangfoldighedens tegn.