0

My Little Pony

Hold et brag af en My Little Pony fødselsdag i selskab med de populære og velkendte ponyer fra Equestria.

Dæk et flot og gennemført My Little Pony bord med vores dug, tallerkner, krus og servietter og sid til bords med Fluttershy, Pinkie Pie, Twilight Sparkle og Rainbow Dash. Gør bordet endnu mere festligt med vores My Little Pony sugerør, konfetti og popcornbægre.

Skab en unik stemning til fødselsdagen med vores fødselsdagsbanner, sjove swirls og folie balloner af de mest populære My Little Pony figurer – Pinkie Pie og Rainbow Dash. Kombinér gerne med vores ensfarvede papir pompoms og honeycombs for en overdådig og varieret oppyntning.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten guld eller rosegold. Du finder vores bogstav balloner her og vores tal balloner her.

Se også vores store udvalg af flotte kagelys til fødselsdagskagen.

Når festen er ved at være slut, er det tid til at dele My Little Slikposer ud til gæsterne. Slikposerne kan fyldes med både sødt og sundt – men lad gæsterne tage poserne med hjem, så magien fra festen kan vare ved lidt endnu.

Længere nede på siden finder du inspiration til, hvordan du let og enkelt kan arrangere en My Little Pony fødselsdag, som alle piger vil elske.

Med vores My Little Pony tema garanterer vi, at fødselsdagen vil blive husket i meget, meget lang tid efter.

Inspiration til My Little Pony fødselsdag

Vi har nedenunder samlet et par ideer til aktiviteter til en sjov og hyggelig My Little Pony fødselsdag. Fælles for dem alle er, at de er lette og enkle at arrangere, og samtidig er de et kæmpe hit blandt gæsterne.

  1. Lav en My Little Pony quiz hvor deltagerne på skift skal forsøge at give svaret. Spørgsmålene kunne eksempelvis være ”Hvad hedder dronningen i Equestria?”, ”Hvad er Appejacks cutie mark?” og ”Hvad hedder den lille drage i My Little Pony?”.
  2. Print nogle flotte skabeloner fra nettet med de populære ponyer og lad gæsterne få en rolig stund ved at sidde og farvelægge dem. Mærk roen og koncentrationen sænke sig.
  3. Lav nogle flotte cupcakes med lyserød topping og kulørt krymmel.
  4. Når kagerne er spist, er det tid til at røre sig lidt. Her kan du arrangere et My Little Pony løb, som i bund og grund er en skattejagt. Lad posterne relatere sig til My Little Pony universet eks. ”Nævn navnet på 3 af ponyerne” og ”Skriv jeres eget navn med regnbuens farver”.
  5. Find noget kulørt hårspray på nettet og lad gæsterne få deres egen kulørte ”Manke” som deres yndlingspony.

Mangler du noget pynt til din My Little Pony fødselsdag?

Vi udvælger nøje og håndplukker det bedste pynt til alle vores temaer, så vi til hver en tid kan tilbyde et flot og bredt udvalg for at gøre det let for dig at arrangere en gennemført børnefødselsdag.

Skulle du mod forventning ikke finde det, som du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil meget gerne forsøge at få det helt rigtige My Little Pony pynt hjem til din næste temafødselsdag.

Du er velkommen til at sende os en mail til kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.

Alternativt kan du ringe alle hverdage mellem kl.10-15 på telefon 24485655 til en uforpligtende snak.