0

Guld pynt

Velkommen til siden med alt mit flotte guld pynt!

Mit store sortiment af skønt guld pynt er helt ideelt, hvis pynten til din kommende fest skal være lidt mere skinnende, festlig og luksuriøs end normalt.

De betagende guld dekorationer er perfekte både til et brag af en fødselsdag, nytårsaften og ikke mindst som festligt pynt til guldbryllup.

Du finder alt i guld pynt, så du kan stable et guld tema på benene fra a-z, men du kan også blot vælge at tilsætte et par enkelte guld elementer til din øvrige pynt for at skabe et enkelt men eksklusivt look.

Udover den smukke guld pynt her på siden, har jeg naturligvis også tal balloner i guld samt bogstav balloner i guld.

Smukt Guld Tema fra A-Z

Her i shoppen elsker jeg alt, der skinner og funkler, og derfor har netop mit guld tema en helt speciel plads i mit hjerte – for det er bare lidt mere festligt og lækkert!

Derfor har jeg også sørget for ALLE typer guld pynt til dig, der gerne vil dække op med det komplette guld tema fra A-Z.

Start med at skabe en flot og festlig borddækning med bordløber, matchende engangsservice, servietter, konfetti, bordkort, serpentiner og sugerør.

Pynt dernæst resten af rummet med et udvalg af mine skønne guld dekorationer, der indeholder alt lige fra vimpler i guld med glimmer, smukke guirlander, dekorative papir rosetter, betagende ballonbuer, og flotte balloner.

Du finder selvfølgelig også tal balloner og bogstavballoner i guld, hvilket eks. er perfekt som pynt til guldbryllup, hvor de store 50 guld balloner vil være et festligt indslag.

Ønsker du at kombinere din guld pynt med andre farver, kan dette nemt gøres. Kombinerer eksempelvis med sort pynt for et mere eksklusivt look til nytårsaften eller kombinér med lyserødt eller lyseblåt til barnedåben.

Størstedelen af mit guldpynt kan gemmes og tages frem igen og igen.

Køb Guld Pynt hos Feststemning.dk

Hvis du har besluttet dig for et smukt og festligt guld tema til din kommende fest, er Feststemning.dk shoppen, hvor du finder alt i guld pynt.

Shoppen har åbent døgnet rundt, så du kan klikke dine guld dekorationer hjem, når det passer ind i din dagligdag.

Jeg lægger stor vægt på hurtig levering og sender derfor din ordre afsted samme eftermiddag, såfremt jeg har den senest kl.13.30.

Alle mine ordrer sendes med GLS, så du er sikker på at have din guld pynt senest 1-2 hverdage efter bestilling.

Shopper du hele guld temaet hjem fra a-z, så det kommer over 499 kr., sender jeg fragtfrit til en pakkeshop efter dit valg.