0

Festpynt

Uanset, om du står overfor at skulle arrangere baby shower for en kær veninde, din nyfødtes barnedåb, børnefødselsdag, drømmebrylluppet eller firmafesten, har vi festpynten til lige præcis din anledning.

Her på siden har vi samlet vores festpynt, der kan bruges uanset anledningen. Vores udvalg af ”neutralt” festpynt indeholder balloner, lametta forhæng, guirlander, gæstebøger, honeycombs, papir pompoms, popcornbægre, rispapirlamper og tassel guirlander.

Gå all-in på festpynt og skab en farverig kulisse til den festlige begivenhed eller hold det mere enkelt for en chik feststemning. Uanset, hvad du vælger af vores festpynt, garanterer vi for en skøn og festlig ramme til anledningen.

Ønsker du festpynt i en bestemt farve, kan du se vores farvertemaer her.

Leder du efter festpynt til børnefødselsdag, kan du se alle vores skønne, seje og vilde temaer her.

Søger du festpynt til en af livets store mærkedage eks. baby shower, barnedåb, polterabend, fødselsdag eller bryllup, kan du se vores forslag til festpynt her.

Er du i spidsen for sommerfesten eller julefrokosten på arbejdspladsen, kan du kigge her for festpynt og sjove temaer.

 

Festpynt – mere end blot pynt til festen

Hos Feststemning.dk er vi af den klare overbevisning, at festpynt er meget mere end blot en kulisse til festen. Til den ultimative fest har du brug for; God mad, veloplagte gæster, kolde drikkevarer, en funky playlist samt flot og farverigt festpynt. Jo mere du pynter op og gør ud af at skabe en fantastisk feststemning, jo mere bliver gæsterne revet med af stemningen – og jo sjovere bliver festen.

Så går du med tankerne om helt at droppe festpynten til din næste fest, fordi du synes, at det er for dyrt eller tidskrævende, så kig forbi Feststemning.dk.

Her finder du nøje udvalgt festpynt i alle prislejer, der gør det let og nemt for dig at pynte op. Vil du have det endnu mindre tidskrævende, kan du enten købe et af vores temaer eller sende os en mail. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige festpynt til din fest.

Hvorfor købe festpynt hos Feststemning.dk?

Feststemning.dk er en 100% danskejet webshop med base i Dragør. Vi samarbejder med de førende producenter af festpynt i EU, og al vores festpynt er nøje udvalg og håndplukket med det formål at gøre det let for dig at pynte op til netop din fest.

Det er vigtigt for os, at du får den festpynt, der skaber netop den stemning, som du ønsker at fremelske til din fest. Er du i tvivl om noget, har spørgsmål til produkterne, eller ønsker du sparring til at sammensætte den helt rigtige pynt til festen, er du derfor altid meget velkommen til enten at ringe til os eller sende en mail. Er vi ikke lige ved telefonen eller computeren, vender vi altid tilbage hurtigst muligt.

Køber du noget af vores festpynt, håber vi selvfølgelig, at du bliver ligeså glad for den, som vi selv er. Lever festpynten imidlertid ikke op til dine forventninger, eller fortryder du købet, har du altid 14 dages fortrydelsesret, og vi giver pengene tilbage med et smil.

Fandt du ikke den festpynt, som du søgte?

Fandt du ikke den festpynt, som du søgte, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at få den helt rigtige festpynt hjem til dig og din fest.

Send os en mail med dine ønsker på kontakt@feststemning.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe til en uforpligtende snak på alle hverdage mellem kl.10-15 på telefon 24485655.