0

Enhjørning

Alle piger elsker enhjørninger og med vores flotte tema til børnefødselsdag, kan du tage gæsterne med på en rejse til et univers fyldt med enhjørninger, magi, regnbuer og flotte farver.

Dæk et magisk bord med vores flotte enhjørning service, dug og servietter og pynt det med konfetti og små pyntediamanter for at skabe den helt rigtige tøsestemning til fødselsdagen.

Til fødselsdagskagen har vi kagelys med enhjørninger, cupcakes forme med enhjørninger og det fineste spiselige sukkerpynt formet som enhjørninger.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i enten guld eller rosegold. Du finder vores bogstav balloner her. Vores store og skinnende tal balloner, finder du her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde flotte kagelys her.

Psst…vidste du forresten, at enhjørninger elsker at springe over regnbuer, at samle stjerner, at danse med sommerfugle og at lege med prinsesser.

 

Skab en gennemført ramme til fødselsdagen med enhjørning tema

Dæk et magisk og gennemført bord til børnefødselsdagen med vores tallerkner, krus, dug og servietter med motiv af en flot enhjørning. Sæt sugerør i glassene og pynt bordet med flot enhjørning konfetti samt pyntediamanter i lyserød og lilla.

Hæng vores papir pompoms over bordet for en let og luftig oppyntning, der skaber illusionen om en flot himmel i et magisk univers, hvor der til hver en tid kan komme en enhjørning flyvende forbi – men hold godt øje, for enhjørningen er et sky og drømmende væsen, der sjældent viser sig for mennesker.

Når gæsterne har nydt den gode mad ved det flotte bord, er det tid til at imponere dem med en flot og dekorativ fødselsdagskage. Pynt kagen med vores spiselige kagepynt formet som enhjørninger og sæt til sidst kagelys i. Ønsker du i stedet at servere lækre cupcakes, har vi de fineste cupcakes forme med motiv af enhjørninger.

Enhjørningen – hvad symboliserer den egentlig?

Ifølge fortællingerne er enhjørningen et venligt, stolt og klogt fabeldyr, der samtidig er sky og derfor sjældent lader sig finde.

Det flotte horn i panden står for styrke og healende kraft, og enhjørningen er kendt for at have en indre tro på sig selv samt styrken og modet til at være den, som den er. Den laver ikke om på sig selv, og den går aldrig med strømmen blot for at lade sig acceptere.

Vores enhjørning tema er derfor perfekt til den viljestærke pige, der skiller sig ud fra mængden – men som har roen og styrken til at hvile i sig selv og acceptere sig selv, for den hun er. Herfra skal lyde et stort tillykke med dagen – og ikke mindst tillykke med dig!       

Mangler du specifikt pynt til enhjørning fødselsdagen?

Alt vores pynt er nøje udvalgt og håndplukket for at gøre det let for dig at holde en flot og gennemført børnefødselsdag samt imponere gæsterne.

Mangler du noget specifikt pynt til fødselsdagen, som du ikke fandt i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at få det specifikke enhjørning pynt hjem, som du mangler til din børnefødselsdag.

Ring til os på telefon 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.