0

Enhjørning

Her finder du alt i festartikler til en skøn enhjørning fødselsdag.

Alle piger elsker enhjørninge, så hvad er mere oplagt end at tage gæsterne til børnefødselsdagen med på en magisk rejse til et univers fyldt med enhjørninge, magi, regnbuer og flotte farver.

Jeg har gjort mig umage med at finde det smukkeste enhjørning pynt på markedet, så du nemt og enkelt kan pynte flot op til en ehjørning fødselsdag, der tager kegler.

Vælg mellem 2 smukke enhjørning temaer, når du skal dække fødselsdagsbordet. Begge temaer indeholder enhjørning paptallerken, enhjørning papkrus, enhjørning dug og enhjørning servietter.

Pynt resten af rummet med enhjørning balloner, guirlander og swirls, som vil imponere alle gæsterne.

Når tiden er inde til at servere fødselsdagskagen, har jeg fundet det fineste enhjørning kagepynt, så du nemt kan lave en kage, der passer lige til temaet.

Du kan eks. vælge at prøve kræfter med mit enhjørning kagesæt og lave den ultimative enhjørning kage. Du kan også vælge at lave lækre cupcakes. Eller du kan lave flotte enhjørning småkager ved hjælp af min kageudstikker og lade gæsterne dekorere deres egen kage med glasur og krymmel.

Så klik pynt, bordpynt og kagepynt hjem til den kommende enhjørning fødselsdag idag, så du slipper for at tænke mere på det.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, kan du finde flotte kagelys her.

Psst…vidste du forresten, at enhjørninge elsker at springe over regnbuer, at samle stjerner, at danse med sommerfugle og at lege med prinsesser.

 

Alt i pynt til enhjørning fødselsdag

Til enhver enhjørning fødselsdag er enhjørninge, feer og regnbuer et must-have! Og med den rette pynt er nemt at forvandle stuen til et magisk univers.

Start med borddækningen og lad den bestå af matchende engangsservice med enhjørning tema. Udover at det er super flot og skaber den helt rigtige stemning, så sparer du tid efterfølgende på opvasken.

Hæng dernæst de luftige papir pompoms over bordet for en let og luftig oppyntning, der skaber illusionen om en flot himmel i et magisk univers, hvor der til hver en tid kan komme en enhjørning flyvende forbi – men hold godt øje, for enhjørningen er et sky og drømmende væsen, der sjældent viser sig for mennesker.

Når gæsterne har nydt den gode mad ved det flotte bord, er det tid til at imponere dem med en flot og dekorativ fødselsdagskage. Du kan enten vælge at lave lækre muffins i de fine forme med tilhørende sticks, eller du kan vælge at lave den instagram venlige enhjørning kage med det fine kagesæt.

Mangler du en aktivitet til fødselsdagen, kan du lade pigerne dekorere deres egen cupcake. Det er en super hyggelig aktivitet, og du skal blot sørge for muffins, glasur og krymmel.

Enhjørningen – hvad symboliserer den egentlig?

Ifølge fortællingerne er enhjørningen et venligt, stolt og klogt fabeldyr, der samtidig er sky og derfor sjældent lader sig finde.

Det flotte horn i panden står for styrke og healende kraft, og enhjørningen er kendt for at have en indre tro på sig selv samt styrken og modet til at være den, som den er. Den laver ikke om på sig selv, og den går aldrig med strømmen blot for at lade sig acceptere.

Det flotte enhjørning tema er derfor perfekt til den viljestærke pige, der skiller sig ud fra mængden – men som har roen og styrken til at hvile i sig selv og acceptere sig selv, for den hun er. Herfra skal lyde et stort tillykke med dagen – og ikke mindst tillykke med dig!       

Mangler du specifikt pynt til enhjørning fødselsdagen?

Min enhjørning pynt er nøje udvalgt og håndplukket for at gøre det let for dig at holde en flot og gennemført børnefødselsdag samt imponere gæsterne.

Mangler du imidlertid noget helt specifikt pynt til fødselsdagen, er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil meget gerne forsøge at få pynten hjem til dig.

Ring på telefon 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15 eller send en mail på kontakt@feststemning.dk med din forespørgsel.