0

Ballonpost / Blå Stjerne

DKK 199,00

Overrask en heldig modtager med en skøn ballonhilsen, hvor denne flotte blå stjerne ballon stiger til vejrs, når den heldige modtager åbner pakken.

Min blå stjerne ballon er perfekt at sende som ballonpost, når du ikke selv har mulighed for at være til stede - og med muligheden for at tilføje en valgfri tekst på ballonen, er den nemt at tilpasse den specifikke anledning.

  • Send den blå stjerne ballon som ballonpost til baby shower, fødselsdag, jubilæum eller enhver anden tænkelig lejlighed, hvor det er på plads med en flot og festlig hilsen
  • Tilføj en valgfri tekst på ballonen for at gøre din hilsen personlig (max 25 tegn)
  • Inden afsendelse fyldes ballonen med helium for dernæst at blive sat på snor bundet med sløjfe og nænsomt pakket

Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

13 stk. På lager