0

Ballonpost / Lyserød Stjerne Ballon

DKK 199,00

Her får du en skøn lyserød stjerne med helium, der kan bruges til alt lige fra ballonpost til pynt til din egen fest eks. baby shower, barnedåb eller fødselsdag.

Ballonen kommer med påtrykt tekst efter eget valg, hvilket er en oplagt mulighed til at personliggøre ballonen til den pågældende begivenhed.

  • Ballonposten indeholder 1 lyserød stjerne ballon med påtryk tekst efter eget valg (max 25 tegn)
  • Ballonen fyldes med helium og sættes flot på snor
  • Stjerne ballonen er 48 cm

Glæd en helt speciel person med en uventet og anderledes hilsen i form af ballonpost med denne smukke lyserøde stjerne ballon.

Send den til din seje veninde, til din lille niece, til din mor eller hvilken som helst anden, hvor du ønsker at give et smil på læben.

Grundet helium svæver ballonen smukt op, når boxen åbnes. Din hilsen svæver i mindst 1 uge og ofte i flere (fra afsendelse).


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

30 stk. På lager