0

Ballonpost / Grøn Stjerne

DKK 199,00

Her får du en fantastisk flot grøn stjerne ballon!

Perfekt til at sende som festlig ballonpost til en heldig modtager, der skal lykønskes med alt lige fra fødselsdag, boligkøb og overståelse af eksamen.

Du har mulighed for at tilføje en valgfri tekst til din ballon, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

  • Ballonposten består af 1 grøn stjerne ballon fyldt med helium, sat på snor og påtrykt din egen personlige hilsen
  • Du bestemmer selv, om ballonen skal afleveres i pakkeshop, på vedkommendes arbejdsplads eller lige til døren
  • Den uventede og anderledes hilsen stiger til vejrs, når den heldige modtager åbner boxen - og bliver ved med at svæve i min. 1 uge (fra afsendelse)

Nogle gange skal der bare lidt ekstra til! - og så er det oplagt at sende en skøn og uventet overraskelse i form af en ballonpost med en personlig hilsen.

Ballonen stiger flot til vejrs, når pakken åbnes, og vil uden tvivl bringe smilet frem på den heldige modtager.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

2 stk. På lager