0

Ballonpost / Girl Power

DKK 329,00

Denne skønne ballonbuket med knald på farverne oser af ren GIRL POWER og er perfekt til piger i alle aldre.

Send den direkte modtager som ballonpost i form af en skøn og uventet hilsen, eller bestil den hjem og brug den som flot ballondekoration til dit kommende arrangement.

Ballonbuketten består af ialt 4 balloner

  • 1 guld hjerte ballon
  • 1 pink rund ballon
  • 1 lilla stjerne ballon
  • 1 lyserød globe ballon

Ved afgivelse af bestilling har du mulighed for uden ekstra beregning at tilføje en personlig hilsen/tekst efter eget valg, som efterfølgende sættes på én af ballonerne eks. 'Du er SEJ', 'Tillykke Alberte' eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

Vi sørger for at fylde ballonerne med helium og sætte dem fint på snor med sløjfe øverst for en ekstra lækker finish.

Ballonerne svæver i mindst 1 uge og ofte i flere.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

2 stk. På lager