0

Ballonpost / Girl Crush

DKK 309,00

Her får du en smuk og dekorativ ballonbuket i flotte tøsefarver, der passer piger i alle aldre.

Den feminine ballonbuket indeholder følgende balloner

  • 1 lilla stjerne ballon
  • 1 sølv hjerte
  • 1 pink globe ballon

Send ballonposten med en kærlig tanke til din veninde, der skal til eksamen; til din mor, der trænger til lidt forkælelse; til niecen, der har fødselsdag eller til hvilken som helst anden person, som du ønsker at overraske med en uventet og anderledes hilsen.

Alle ballonerne er pustet op med helium ved afsendelse, så de stiger smukt til vejrs, når modtager spændt åbner pakken.

Tilføj derudover en personlig hilsen (vi sætter den på ballonen) til den heldige modtager. Ballonerne svæver i min.1 uge, så der er god tid til at nyde den søde hilsen.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

5 stk. På lager