0

Ballonpost / Baby Girl

(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelse)
DKK 329,00

At modtage en smuk ballonbuket med posten og se, hvordan ballonerne automatisk stiger til vejrs, når man åbner pakken er en helt fantastisk oplevelse - og den bliver ikke mindre fantastisk, når det er denne skønne Baby Girl ballonbuket.

Alle ballonerne er naturligvis fyldt med helium, så den uventede og anderledes hilsen svæver i min. 1 uge.

Min Baby Girl ballonbuket indeholder

  • 1 smuk Baby Girl ballon, som er kuglerund og har en diameter på hele 60 cm
  • 1 lyserød stjerne ballon
  • 1 pink globe ballon

Tilføj en personlig tekst, som jeg trykker på ballonen, og send direkte til den heldige modtager.

Ballonbuketten er også perfekt som flot pynt til et kommende baby shower. Giv efterfølgende den vordende mor ballonbuketten med hjem som et skønt minde fra dagen.

Ballonerne kommer alle på fin snor med sløjfe i toppen, så de er lige til at tage ud af kassen og tage i brug som pynt med det samme.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

5 stk. På lager