0

Valentines Day Pynt

Her på siden finder du alt i romantisk Valentines pynt.

Valentinsdag er kæmpe stort i USA og vinder efterhånden mere og mere indpas i Danmark.

Dagen falder altid d.14. februar og er en dag i romantikkens tegn. Dagen er derfor en oplagt mulighed for at forkæle dit hjertes udkårne uanset, om I er nyforelskede eller har været sammen i et halvt år eller helt liv.

Jeg har her på siden samlet det fineste og mest romantiske Valetines pynt, så du nemt og enkelt kan skabe en romantisk ramme for en stund, hvor hele verdenen lukkes ude - og hvor alt kun handler om dig og din eneste ene.

Min Valentinsdag pynt er naturligvis holdt i de røde og lyserøde nuancer og sortinement giver dig eksempelvis mulighed for at overraske med en anderledes og uventet kærlighedserklæring i form af en af mine skønne ballonbuketter, pynte rummet med dekorationer i røde og lyserøde nuancer, servere en kage med en af de romantiske cake toppers eller gøre lidt ekstra ud af aftensmaden med de kærlige servietter.

 

 

Send en Ballonbuket som Romantisk Valentines Pynt

En af tidens helt store trends er at sende smukke ballonbuketter, og ønsker du at give din hjertes udkårne en af de helt store overraskelser, så en ballonbuket helt oplagt!

Vælg mellem mine romantiske ballonbuketter, der på hver sin helt egen måde erklære din store kærlighed. Jeg sørger for at puste ballonerne op med helium, sætte dem på snor og pakke dem nænsomt i en kasse.

Du kan vælge at sende ballonen direkte til den heldige modtager eks. på arbejdspladsen eller få den sendt hjem til, så du kan bruge den som smuk og romantisk valentinsdag pynt.

Ballonerne fyldt med helium svæver i min. 7 dage. Der er derfor god tid for du  udkårne til at nyde din romantiske gestus i form af den flotte valentines pynt.

Køb Valentinsdag Pynt hos Feststemning.dk

Når du har fundet det helt rigtige valentines pynt og gennemført din ordre, går jeg igang med at pakke. Har jeg din ordre inden kl.13.30 på en hverdag, sender jeg samme dag med GLS, så du har de fine varer allerede næstkommende hverdag.

Bemærk, at de romantiske ballonbuketter skal bestilles min.2 dage i forvejen.