Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Tal Lys | Flerfarvet

 

Når man skal købe lys til kagen, sker der ikke noget ved, at de er prangende og iøjnefaldende.

Derfor må de naturligvis også gerne byde på flere farver. Hvis du er enig i dette, så er du havnet på den rette side, da det netop er denne type tallys, du finder her på siden.

 

 

Stort udvalg af flerfarvede tallys til kagen

Har du besluttet dig for, at du vil købe tallys til en kage? I så fald er der flere ting, du bør overveje først. Blandt andet er det en god idé at beslutte, om de skal være enkelt- eller flerfarvede. Vælger du det sidste, så er du heldigvis havnet det rette sted.

Her på siden finder du et stort udvalg af denne type lys, der bl.a. byder på lys, der er lyseblå og guld, rosaguld og glimmer eller regnbuefarvede. Udvalget indeholder også helt særlige hvide tallys, der også er blevet forsynet med en lyserød kant og stjerner.

Der er noget for enhver smag

Du skal ikke være i tvivl om, hvorvidt du kan finde lys, der falder i din smag. Udvalget her på siden er af en størrelse, der gør, det har noget at byde på for alle. Som følge af dette, er du naturligvis sikker på, at det også byder på noget for dig.

Når du skal vælge blandt de mange lys, er det op til dig selv, hvad du mener, der er bedst. Dog er det værd at forsøge at tilpasse dem til kage, borddækning osv.

Kan ikke kun bruges til fødselsdage

Der skal ikke være nogen tvivl om, at de fleste tror, at man kun kan bruge tallys, hvis det er en fødselsdag, der skal markeres. Ganske vist er det et af de mest udbredte formål, men det betyder ikke, at det er det eneste.

F.eks. vil du også kunne bruge flerfarvede tallys til en kage, hvis der er tale om et sølvbryllup, et jubilæum eller noget helt tredje. Er der noget, der skal markeres med tal, er det oplagt at bruge tallys til det – og skal de være flerfarvede, så finder du dem her.