0

Tallys | Ensfarvet

 

Man kan naturligvis ikke fejre fødselsdag, hvis der ikke er lys i kagen.

Derfor bør tallys være noget af det første, der bliver købt. Hvis du er på udkig efter sådanne tallys til kage, er du heldigvis landet på den helt rette side.

 

Find dine tallys her på siden

Har du besluttet dig for, at du gerne vil købe en række kagelys tal? I så fald har du fundet vej frem til den rette side. Her hos Feststemning.dk finder du en række forskellige tal lys til kage, men her på siden har vi samlet de ensfarvede varianter.

Mener du, at lagkagelys med tal skal være ensfarvede, skal du derfor lede blandt de lys, du kan finde her på siden. Da der er en del forskellige at vælge mellem, er der naturligvis en god chance for, at du kan finde lys, der lever op til de tanker, du har gjort dig.

Vælg mellem tallys i forskellige farver

Her på siden kan du finde tallys i forskellige farver. Fælles for dem alle er dog, at de er helt i én farve. Uanset om du foretrækker rosaguld, blå, pink eller guld, så vil du kunne finde lys til din kage (eller et helt andet formål) her på siden.

Alle lysene er blevet forsynet med en pind, der gør det nemt at bruge dem, da det betyder, at du blot skal stikke dem direkte ned i din kage. Når du har gjort dette, tænder du blot for det eller de lys, der er blevet sat i kagen.

Du kan sagtens blande farverne

Selvom du gerne ser, at dine tallys har én farve, betyder det ikke, at du ikke kan blande dem. Skal du f.eks. bruge lys til en 35-års fødselsdag, er der intet, der står i vejen for, at du vælger én farve til 3-tallet, mens 5-tallet har en anden farve.

Uanset, hvad du beslutter dig for at vælge, er du sikker på, at dine lys er hurtigt fremme. Her i shoppen vægter vi det nemlig højt, at vores kunder får deres ordre hurtigt.