Kæreste du! Shoppen er i gang med at blive overdraget til nye ejere, og det er derfor ikke muligt at bestille ordrer pt.
0

Sølv pynt

Velkommen til siden med alt i skinnende og glitrende sølv pynt!

Jeg ELSKER sølv pynt af den simple årsag, at de smukke sølvdekorationer med deres skinnende, glitrende og festlige touch altid skaber en fantastisk ramme for festen.

Jeg har støvsuget markedet for det flotteste sølv pynt, så du kan finde alt lige den smukkeste bordpynt, elegant engangsservice, dekorative balloner og festligt festpynt.

Så uanset om du leder efter sølv tema til en bragende nytårsaften, pynt til sølvbryllup eller sølv pynt til enhver anledning, så går du ikke forgæves her i shoppen.

Jeg glæder mig til at sende netop DIN sølv pynt afsted.

Find Alt i Sølv Pynt fra A-Z

Her i shoppen finder du alt i sølv pynt fra A-Z, så kan skabe et gennemført sølv tema til din kommende fest. Du kan naturligvis også udvælge et par enkelte sølv dekorationer, hvis du ønsker at holde det mere enkelt.

Mit sortiment består i alt til en festlig borddækning lige fra bordløbere, lysestager, konfetti, servietter og engangsservicer til lokalets øvrige sølv pynt i form af balloner, guirlander, dørforhæng, papir rosetter og pom poms.

Til den søde tand finder du et stort udvalg i flotte cake toppers og kagelys. Er dit store ønske at diske op med det lækreste dessertbord efter hovedretten, så har jeg fine popcornbægre samt sølvskeer til at tage med.

Køb Smukke Sølv Dekorationer

Vi kender alle følelsen af at gå ind i et smukt dekoreret rum og sige ’WAUW’ ved de helt centrale showpieces. Der er bare noget vildt over de helt overdådige og betagende sølv dekorationer, og nogle gange kan man faktisk ’nøjes’ med meget mindre, end man lige umiddelbart tror, for at skabe ’WAUW’-effekten.

Jeg vil til hver en tid anbefale min ballonbue og de glitrende dørforhæng, hvis du leder efter sølv dekorationer, der skal skabe ekstra blikfang.

Min sølv ballonbue kommer som et komplet sæt med alt, hvad du skal bruge. Du skal blot puste ballonerne op, sætte dem på den medfølgende ballonsnor og hænge den op. Det geniale ved en ballonbue er, at du kan forme den, som du vil – og dermed hænge den præcis dér, hvor du ønsker det. Brug den eks. over døren for en flot ankomst eller lad den sno sig i loftet.

Mine dørforhæng i sølv er perfekte, hvis du vil have pynt, der i dén grad glitrer og shiner. Omdan eksempelvis en hel (kedelig) væg til den perfekte baggrund ved at hænge dørforhængene op ved siden af hinanden – og hæng dem gerne lidt ind over hinanden for at give dem ekstra volumen.

Pynt op med Festligt Sølv Tema til Enhver Anledning

Et smukt, gennemført og festligt sølv tema kan bruges til enhver anledning, men der er alligevel nogle anledninger, hvor et sølv tema er mere oplagt.

Både nytår og sølvbryllup er to helt oplagte anledninger til et sølvtema med masser af flot og festligt sølv pynt.

Har Du Brug For Pynt Til Sølvbryllup?

Står du overfor at skulle fejre et kommende sølv bryllup – enten dit eget, dine forældres eller dine gode venners – så har jeg lige det pynt til sølvbryllup, som du skal bruge.

Først og fremmest vil jeg anbefale den smukke ballonbue i sølv, som på en gang er smuk og festlig. Hæng den ved gavebordet eller ved indgangen som en festlig modtagelse af gæsterne.

Brug gerne de dekorative talballoner i henholdsvis 2 & 5 for at understrege grunden til den festlige anledning. De store tal balloner kan fyldes med helium og svæve smukt i rummet. De små tal balloner skal fyldes med luft og kan efterfølgende sættes fast på væggen med dobbeltsidet tape.

Til morgensangen kan de lækre morgenboller serveres på de elegante tallerkner i sølv og skal det være ekstra festligt, kan min sølv konfettikanon affyres, når der skal skåles i Gammel Dansk.

Så gå om bord i mit sortiment og find den helt rigtige pynt til sølvbrylluppet, så du får skabt den helt rigtige ramme for dagens hovedpersoner og deres langvarige kærlighed.

Stort Udvalg i Alle Typer Sølv Balloner

Der er ikke noget så festligt som balloner! De giver fylde, er nemme at pynte op med og ofte til stor glæde for de mindste til festen.

Hos Feststemning.dk har jeg et stort udvalg af sølv balloner! Du finder både folie balloner, latex balloner, tal balloner, ballonbuer og ikke mindst de dekorative konfetti balloner.

Alle mine sølv balloner kan som udgangspunkt fyldes med helium – dog ikke mine tal balloner og bogstavballoner på 35 cm. Disse skal pustes op med luft, da de ikke er store nok til at kunne svæve med helium.

Ønsker du at puste sølv balloner op med helium, skal du være opmærksom på, at almindelige latex balloner som en tommelfingerregel svæver ca. 8 timer, inden de langsomt begynder at dale mod jorden. Det skyldes, at materialet latex er tyndt og dermed ikke holder så længe på helium – i modsætning til folie balloner. Du kan dog forlænge ballonernes svævetid ved brug af Hi Float.

Hi Float er kun nødvendigt i latex balloner. Folie balloner svæver i op til 7 dage med helium. Derudover anbefaler jeg ikke Hi Float i konfetti balloner, da den klistrede gel, gør at konfettien klistrer sig sammen til en fedtet kugle i stedet for at sprede sig smukt i ballonen.

Shop Sølv Pynt Online hos Feststemning.dk

Har du brug for sølv pynt, er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Feststemning.dk finder du nemlig et stort, flot og ikke mindst festligt sortiment i sølv pynt fra A-Z – og så kan du handle, når det passer dig!

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du er ikke afhængige af de sædvanlige butikstider. Så sæt dig tilrette i sofaen med en god kop kaffe, når det passer dig og klik de helt rigtige sølv dekorationer hjem til din kommende fest.

Når du har afgivet din ordre, sørger jeg for at sende den afsted hurtigst muligt. Har jeg således din ordre på en hverdag inden kl.13.30, sender jeg den samme eftermiddag. Ellers sender jeg næstkommende hverdag.

Alle mine ordrer sendes med GLS, hvilket betyder, at du kan være 99,9% sikker på, at du har din sølv pynt den først kommende hverdag, efter at den er hentet på mit lager.

Går du amok og shopper det helt store sølv tema hjem for mere end 499 kr., så betaler jeg fragten til en pakkeshop efter dit valg.