0

Pynt til børneshows

Leder du efter festligt pynt, så stuen kan shine og glitre, når diverse danske børneshows ruller over skærmen?

Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Et af årets største brag af et dansk børne- og talentshow er når børnense Melodi Grand Prix løber over skærmen.

Traditionen tro vil venner, skolekammerater og familier samles foran fjernsynet til en kæmpe fest for at se hele det spektakulære show og heppe på deres favorit.

Vi har her på siden samlet vores bud på festligt pynt, som vil bidrage til en skøn feststemning.

Vores pynt består blandt andet af flot engangsservice til aftenens lækre snacks, festligt diskopynt samt popcornbægre, som bl.a. er yderst velegnede til candybuffet. Ønsker du også bogstav balloner, finder du dem her.

Når du har bestilt din pynt, vil du modtage den med posten 1-2 hverdage efter. Så du kan sagtens nå at få pynten, selv hvis du bestiller blot et par dage i forvejen.

Udover den festlige pynt til børneshows her på siden, kan du på DR's hjemmeside finde en masse flot Print Selv pynt eks. vimpler, kageflag, invitationer og bordkort.

Herfra skal der lyde et kæmpe stort GI DEN GAS til årets deltagere og et stort ønske, om at I alle får den skønneste børnefest. 

Alt i pynt til at fuldende årets børneshow

Har du også inviteret til årets største talentshow for børn, skal der naturligvis pynt til!

Vi har her på siden samlet mit bud på festligt pynt til en vaskeægte temafest.

Vores pynt til årets børneshow er fortrinsvis i farverne blå og pink tilsat guld og sølv for en ekstra festlig stemning.

Nedenunder finder du vores favoritter, hvilket bl.a. indeholder de super skønne bogstav balloner i M, G og P, som du selv kan sammensætte.

Bogstav balloner: Balloner er altid et kæmpe hit uanset anledningen! De er nemme, billige, super dekorative og lige til at hænge op enten ved hjælp af snor eller dobbeltsidet tape. Kombinér gerne med ballonsættet 2023. Derudover har jeg mine metalliske balloner med en skinnende overflade, som altid gør det en tand mere festligt. Vi har dem i alle farver, men ballonerne i pink og blå er mine klare favoritter som balloner til årets talentshow for børn.

Engangsservice: Hvis gæsterne er inviteret til mad, vil vi klart anbefale dig at bruge engangsservice. Det er mere festligt end de hvide procelænstallerkner, og så kan vi jo ikke komme uden om, at det efterfølgende er rart og praktisk at kunne smide engangsservicen direkte i skraldespanden istedet for at stå med en større opvask. Vores bud på festligt engangsservice til temafesten er vores stjerneformede paptallerkner med matchende papkrus, sugerør og servietter.

Diskopynt: Årets børneshow er en aften i musikkens navn, og det skal naturligvis afspejles i selve pynten. Derfor er det oplagt at pynte op med diskopynt! Pust den flotte diskoballon op med helium og hæng de dekorative disko swirls ned fra loftet eller vinduet. Kombineret med festlige serpentiner vil det skabe en festlig ramme for festen, som hverken små eller store har lyst til at gå hjem fra

Konfettirør: Kulminationen af årets børneshow er naturligvis selve kåringen af årets vinder. Her kan du have en af mine konfettirør i baghånden, som fyres af, når vinderen udråbes. Alle vores push-up konfettirør er nemme at håndtere, da pinden blot skal skubbes op for at få den fine konfetti til at eksplodere. Vi lover dig, at begejstringen ingen ende vil tage, og det vil være en perfekt afslutning på en allerede i forvejen fantastisk børnefest.