0

Pirat

Skab en vaskeægte sørøverstemning til pirat fødselsdagen.

Dæk et flot bord til fødselsdagen med vores paptallerkner, papkrus og dug med motiv af et flot sørøverskib sejlende på de syv have. Pynt piraternes overdådige fødselsdagsbord med vores guldkonfetti og pyntediamanter, som sørøverne fandt begravet i skattekisten på en øde ø på deres sidste togt.

Pynt op til piraternes festmiddag med et flot fødselsdagsbanner samt vimpel og balloner med dødningehoveder, som er sørøvernes kendetegn. Når sulten skal stilles har vi både popcornbægre, slikposer samt alt til de lækreste cupcakes.

Pynt også flot op til pirat fødselsdagen med vores bogstavs- og talballoner i enten blå eller guld. Du finder alle vores bogstav balloner og tal balloner her.

Se også vores store udvalg af flotte kagelys til fødselsdagskagen her.

Krydr pirat fødselsdagen med en skattejagt, en røverhistorie fra dengang farfar sejlede på de syv verdenshave med verdens mest berømte pirat og vores fotosjov, der gør det let for alle at klæde sig ud som en pirat.

 

Skab en vaskeægte sørøverstemning til din næste pirat tema fødselsdag

Når du skal holde en gennemført pirat fødselsdag, skal bordet dækkes med vores dug, paptallerkner, papkrus og servietter og lad motivet med de frygtindgydende piratskibe på de syv have slippe fantasien løs hos gæsterne. Lad dem drømme sig til en verden, hvor pirater gik med træben, havde en klap for øjet og en papegøje på skulderen. En verden hvor fanger gik planken ud, og hvor den helt store drøm for enhver pirat var at finde den forsvundne skat med guldmønter.

Pynt op til pirat fødselsdagen med vores festartikler og skab en vaskeægte sørøverstemning, der understøtter fantasien og fortællingen om pirater.

Hold farverne i de klassiske piratfarver som sort, rød og blå. Pynt festligt op med honeycombs og pom poms, pust sørøverballonerne op og hæng banneret med dødningehoveder op på væggen.

Når det er tid til at holde pause og få tanket sukkerdepoterne op igen, kan du servere de lækreste cupcakes i vores fine forme med piratmotiv. Pynt med vores spiselige sukkerpynt formet som dødningehoveder.

Enhver pirat tema fødselsdag indeholder selvfølgelig en skattejagt. Lad skatten være slik pakket fint ind i vores slikposer med sørøvermotiv. Slikposerne kan gæsterne tage med hjem ved festens afslutning og dermed beholde lidt af mystikken lidt længere.

Sjove piratudtryk til pirat fødselsdagen

Overrask gæsterne ved at bruge en række piratudtryk og bidrag til stemningen og fantasien. Vi har lavet en lille liste over de mest brugte piratudtryk.

  1. ”Splitte mine bramsejl” er et udtryk, som piraterne typisk bruger, når de bliver overrasket over noget eks. nyheden om en forsvunden skat eller størrelsen på skatten
  2. ”Gå planken ud” kan være et udtryk for flere ting. I bogstaveligste forstand var det en måde, hvorpå man straffede tilfangetagende eller pirater, der forsøgte at begå mytteri. Det blev dog også brugt om en sørøver, der aldrig gik på kompromis og altid gav sig 100%.
  3. ”Arrrrr” er et af de udtryk, som pirater bruger konstant. Det har ikke nogen reel betydning men skal ind i hver en sætning. Så skal du lyse som en ægte pirat, så er dette et udtryk, som du skal kende til.
  4. ”Søulk” bruges om en sørøver, der har brugt hele sit liv på havet og stort set aldrig er gået i land. Han elsker eventyr, den salte smag af havet og den altid tilgængelige rom om bord på et sørøverskib.
  5. ”Landkrabbe” er et udtryk, der bruges om de personer, der i modsætning til en søulk ikke kan fordrage at være på havet. De sætter meget nødigt deres ben om bord på et skib og holder sig til landjorden.

Fortæl historien om en af verdens mest brutale pirater til pirat fødselsdagen. Han var nemlig dansk!

Der er ikke noget som en god historie, og vi har den perfekte historie til pirat fødselsdagen!

Man skulle næppe tro det, men en af verdens mest brutale pirater var dansk. Som blot 12-årig blev skibsdrengen Gustav Wilmerding kidnappet af pirater, mens han sejlede i Dansk Vestindien. Han voksede derfor op blandt pirater, og som voksen blev han altså kaptajn på sit eget piratskib.

Som kaptajn blev han hurtigt kendt under navnet Kaptajn Ding Dong, da han efter sigende altid ringede med skibsmastens klokker, inden han gik til angreb.

Historien fortæller, at Gustav Wilderming i modsætning til mange andre pirater blev så gammel, at han til sidst gik på pension på øen Little Thatch.

I dag mindes den danske Kaptajn Ding Dong stadig på De Britiske Jomfruøer, hvor der hvert år i september måned afholdes en sejlkonkurrence opkaldt efter den danske kaptajn: The Gustav Wilderming Memorial Challenge Regatta.

Fandt du ikke det, som du søgte til din pirat fødselsdag?

Vi har nøje udvalgt alt til vores pirat tema og bestræber os til hver en tid på at tilbyde det flotteste pynt til temafødselsdagen.

Hvis du mangler noget, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi vil altid gerne forsøge at finde netop det, som du mangler til din pirat tema fødselsdag.

Du kan fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.

Du er også velkommen til at sende os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.