0

Påske

Velkommen til vores store udvalg af påskepynt her i shoppen.

Vores påskepynt afspejler alle påskens elementer med påskeæg, påskeharen og forårets komme lige rundt om hjørnet.

Her finder du både dekorativt påskepynt til bordet samt forskellige ophæng.

Størstedelen af vores påskepynt er genanvendelig, så du nemt kan gemme det og tage det frem år efter år.

Så find din påskepynt blandt vores fine udvalg og sæt rammen for nogle hyggelige dage med nærvær, ro og tid i centrum.

 

Stort Og Varieret Udvalg I Flot Påskepynt

Her i shoppen finder ud et stort og varieret udvalg i flot og festligt påskepynt.

Størstedelen af vores påskepynt kommer fra det engelske mærke GingerRay, som er kendt for deres meget høje kvalitet. Derudover har vi lagt vægt på, at påskepynten kan genbruges fra år til år.

Vores påskepynt indeholder alt til det fine påskebord samt skønne ophæng, lys og ikke mindst en fantastisk ballonguirlande med margueritter, der uden tvivl leder tankerne hen på foråret, der venter lige rundt om hjørnet.

Så uanset, om du ønsker at gå all-in på påskepynt eller blot skal bruge en smule, så er vi sikre på, at vi har det, som du mangler.

Hvorfor Fejrer Vi Påske?

Påsken anses som værende én af de vigtigste højtider i Kristendommen, da der sker utrolig meget kristen historie i påskedagene. Hvis du har glemt, hvad Påsken helt præcist går ud på, så kommer der her en lille genopfriskning

Skærtorsdag: Jesus spiser i selskab med sine disciple et sidste måltid, inden han bliver forrådt af Judas

Langfredag: Jesus dør på korset

Påskedag (søndag): Jesus genopstår fra de døde.

Der sker altså rigtig meget på blot 3-4 dage.

I dag er Jesus korsfæstelse og opstandelse ikke det, som den primære dansker forbinder med Påsken. I stedet forbindes Påsken primært med forårets komme, ekstra fridag, påskeæg, Påskeharen og ikke mindst påskefrokost i selskab med gode venner og familie.

I mange hjem pyntes der op med fint påskepynt for at markere højtiden og skabe rammen for nogle hyggelige dage sammen. Den typiske påskepynt inkluderer både påskeæg, kyllinger og skønne blomster i form af påskeliljer, vintergækker, erantis og krokus.

Påskepynt DIY

Der er et hav af fint påskepynt, som kan købes på nettet, men man kan også nemt lave sin egen påskepynt. Derudover er det at lave sin egen påskepynt en rigtig hyggelig aktivitet med børn og børnebørn.

Vi giver her vores bud på 4 forslag til Påskepynt DIY

 

 

Forslag Til Hyggelige Påskeaktiviteter

Nedenunder finder du et par forslag til nogle hyggelige påskeaktiviteter, som er garant for et par hyggelige timer for både store og små.

 

 

Køb Påskepynt Online Hos Feststemning.dk

Hos Feststemning.dk kan du købe alt i flot og dekorativt påskepynt, uanset om du ønsker at gå all-in på påskepynt til den årlige påskefrokost med venner og familie, eller du blot ønsker en smule påskepynt til at pynte op med derhjemme for at markere Påsken.

Webshoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan shoppe din påskepynt, når det passer dig, uanset om det er tirsdag formiddag eller søndag aften.

Når du har lagt varerne i kurven og gennemført din ordre, går vi hurtigst muligt i gang med at håndtere den. 

Går du all-in på påskepynt og shopper for mere end 499 kr., er fragten gratis til en pakkeshop efter dit valg. Ønsker du at spare fragten, har du mulighed for selv at komme og hente din ordre fra vores lager.