0

MGP pynt

Leder du efter festligt MGP pynt, så stuen kan shine og glitre til Børnenes MGP 2023?

Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Årets brag af MGP 2023 løber af staben lørdag d.18. februar i Arena Næstved.

Traditionen tro vil venner, skolekammerater og familier samles foran fjernsynet til en kæmpe MGP fest for at se hele det spektakulære show og heppe på deres favorit.

Jeg har her på siden samlet mit bud på festligt MGP pynt, som vil bidrage til en skøn feststemning.

Min MGP pynt består blandt andet af de fine MGP balloner, flot engangsservice til aftenens lækre snacks, festligt diskopynt samt popcornbægre, som bl.a. er yderst velegnede til candybuffet.

Når du har bestilt din MGP pynt, vil du modtage den med posten 1-2 hverdage efter. Så du kan sagtens nå at få pynten, selv hvis du bestiller blot et par dage i forvejen.

Udover den festlige MGP pynt her på siden, kan du på DR's hjemmeside finde en masse flot MGP Print Selv pynt eks. vimpler, kageflag, invitationer og bordkort.

Herfra skal der lyde et kæmpe stort GI DEN GAS til årets MGP deltagere og et stort ønske, om at I alle får den skønneste MGP fest. 

Alt i MGP pynt til at fuldende årets MGP fest

Har du også inviteret til årets MGP fest, skal der naturligvis pynt til!

Jeg har her på siden samlet mit bud på festligt pynt til en vaskeægte MGP temafest.

Mit MGP pynt er fortrinsvis i farverne blå og pink tilsat guld og sølv for en ekstra festlig stemning.

Nedenunder finder du mine favoritter blandt mit MGP pynt

MGP balloner: Balloner er altid et kæmpe hit uanset anledningen! De er nemme, billige og super dekorative. Jeg har lavet et MGP 2023 ballonsæt i både guld og sølv, som er lige til at puste op og hænge op enten ved hjælp af snor eller dobbeltsidet tape. Derudover har jeg mine metalliske balloner med en skinnende overflade, som altid gør det en tand mere festligt. Jeg har dem i alle farver, men ballonerne i pink og blå er mine klare favoritter som MGP balloner

Engangsservice: Hvis gæsterne er inviteret til mad, vil jeg klart anbefale dig at bruge engangsservice. Det er mere festligt end de hvide procelænstallerkner, og så kan vi jo ikke komme uden om, at det efterfølgende er rart og praktisk at kunne smide engangsservicen direkte i skraldespanden istedet for at stå med en større opvask. Mit bud på festligt engangsservice til MGP temafesten er mine stjerneformede paptallerkner med matchende papkrus, sugerør og servietter.

Diskopynt: Årets MGP temafest er en aften i musikkens navn, og det skal naturligvis afspejles i selve MGP pynten. Derfor er det oplagt at pynte op med diskopynt! Pust den flotte diskoballon op med helium og hæng de dekorative disko swirls ned fra loftet eller vinduet. Kombineret med festlige serpentiner vil det skabe en festlig ramme for MGP festen, som hverken små eller store har lyst til at gå hjem fra

Konfettirør: Kulminationen af årets MGP fest er naturligvis selve kåringen af årets vinder. Her kan du have en af mine konfettirør i baghånden, som fyres af, når vinderen udråbes. Alle mine push-up konfettirør er nemme at håndtere, da det pinden blot skal skubbes op for at få den fine konfetti til at eksplodere. Jeg lover dig, at begejstringen ingen ende vil tage, og det vil være en perfekt afslutning på en alletiders MGP fest