0

Mexicansk tema

Til en gennemført mexicansk temafest har man brug for kolde Coronas, Tequila, krydret mad og masser af mexicansk tema pynt.

Vi sælger hverken øl eller mad her i shoppen, men vi har tonsvis af flot og festligt pynt, der gør, at du med et snuptag kan skabe en flot og festlig ramme til din mexicanske temafest.

I vores store sortiment finder du bl.a. alt i festligt engangsservice med mexicanske varetegn, der spænder lige fra sombreoer og chilier til lamaer og kaktusser. Dæk et gennemført bord i ét af vores temaer eller kombinér dem på kryds og tværs for at få den stemning, som du gerne vil have.

Udover alt til en mexicansk borddækning finder du også alt i øvrigt pynt med mexicansk tema. Lad de smukke guirlander sno sig i loftet, sæt den oppustelige kaktus i hjørnet og klargør selfie-stationen med vores mexicanske baggrundsdekoration.

Mangler du selv at tilføre prikken over i’et til dit kostume, så har du muligheden for at købe et sort mustache.

Så er du klar til at tage imod gæsterne til et brag af en mexicansk temafest.

Inspiration til en Mexicansk Temafest

Vi har samlet vores bedste tips til den ultimative mexicaner fest, så du let og enkelt kan arrangere din fest. I stedet for at bruge tid på planlægningen kan du nu bruge tiden på at glæde dig til festen.

  1. Spring madlavningen over og lej i stedet en mexicansk foodtruck. Der er 3 geniale ting ved at leje en mexicansk foodtruck 1) Du behøver ikke løfte en finger i forhold til madlavningen 2) Gæsterne vil synes, at det er et sjovt indslag 3) Udover at slippe for madlavningen, slipper du også for oprydningen!
  2. Foretrækker du selv at stå for maden, kan du forkæle dine gæster med mexicanske retter som nachos, tacos, tortillas, fajitas, guacamole, salsa, chili con carne og mexicansk lasagne. Til dessert kan du kaste dig ud i at lave enten churros, stegt is eller Kirsebær Empanadas.
  3. Lad drinkskortet være præget af overvejende mexicanske drinks som Margarita, Mexicansk Mojito, Michelada, Paloma og Tequila Sunrise. De mexicanske drinks er med til at skabe en rød tråd, og mon ikke de fleste af gæsterne vil synes, at det er sjovt at prøve nogle nye drinks. Udover mexicanske drinks er Corona naturligvis selvskreven som øl denne aften, ligesom Tequila shots er uundgåelige.
  4. Pynt op til mexicansk temafest med flot pynt med gul, rød og orange som de gennemgående farver, der leder tankerne hen på den hede sol, den nådesløse ørken og de farverige mennesker. Hos Feststemning.dk har vi et stort udvalg af pynt med mexicansk tema, der gør det let for dig at skabe den helt rigtige stemning.
  5. Det er altid sjovt med lidt aktivitet til en fest. Til en mexicansk fest vil jeg helt klart foreslå en chilikonkurrence. Køb chilier med forskellig styrke og lad deltagerne starte med at spise den mildeste chili. Skru op for styrken og se, hvem der holder længst ud. Sørg endelig for at have kold mælk ved hånden, som kan tage toppen af ’smerten’.
  6. Du kan også benytte dig af den gamle mexicanske tradition med en pinata. Man hænger pinataen op i et træ, og så gælder det ellers om at slå den ned med et bat. Det er en tradition, der minder meget om at slå katten af tønden til Fastelavn. Gør udfordringen større ved at give gæsterne bind for øjnene og snur dem et par gange rundt om sig selv, inden de helt rundforvirrede nu skal prøve at slå til pinataen.
  7. Lad gæsterne indgå som en del af pynten ved at have en dresscode til festen, og når den står på mexicansk temafest kan mændene passende klæde sig ud i poncho, sombreo og tilføje et lille moustache. Kvinderne vil være flotte i lange kjoler med frynser og blomster i håret.
  8. Sørg for at playlisten til den mexicanske temafest ikke kun indeholder de nyere tophits på alle charts – men sørg også for at smide musik med mexicanske vibes ind eks. La Bamba, Macarena og La Cucaracha. Derudover er kunstnere som Ricky Martin, Jennifer Lopez og Enrique Iglesias oplagte til at give playlisten et ekstra touch af latin love.
  9. Hvis du vil helt op på den store klinge, kan du bestille underholdning udefra enten i form af et mexicansk band eller samba dansere.

Shop Pynt Til Mexicansk Temafest Online Hos Feststemning.dk

Står du overfor at skulle holde mexicansk temafest, finder du alt i mexicansk pynt her i shoppen.

Vi holder altid nøje øje med markedet og udvælger kun den bedste og flotteste pynt fra mine leverandører til sortimentet, så du let og enkelt kan pynte op til fest og imponere dine gæster.

Shoppen har åbent hele døgnet, så du i ro og mag kan shoppe din pynt hjem, når det passer dig, uanset om det er så måtte være kl.10 mandag formiddag eller kl.21 fredag aften.

Vi bestræber mig altid på at sende din ordre afsted så hurtigt som muligt efter modtagelsen. 

Shopper du mexicansk pynt for mere end 499 kr., kvitterer vi med gratis fragt til en pakkeshop efter dit valg. Shopper du for under 499 kr. pynt til din mexicanske temafest, koster det 39 kr. i fragt til GLS pakkeshop.