0

Mexicansk tema

Til en gennemført mexicansk fest har man brug for kolde Coronas, Tequila, krydret mad og mexicansk pynt i brændte jordfarver.

Vi sælger hverken øl eller mad her på shoppen, men vi har den mexicanske pynt, der gør, at du let kan skabe en flot og festlig ramme til din fest med mexicansk tema.

Lad gæsterne tage plads ved et flot dækket bord med et af vores mexicanske temaer. Du kan vælge mellem vores tema med traditionel pinata og mexicansk guirlande eller temaet i de brændte farver med en mexicansk sombreo. Gør bordet ekstra festligt ved at strø vores konfetti med kaktusser og chilier udover.

Skab en mexicansk ørkenstemning ved at pynte op med vores kaktusguirlande, oppustelige kaktus og øvrige festpynt i farverne gul, orange og rød. Kombinér med nogle af vores dekorative mexicanske guirlander og farverige lanterner for en flot og varieret oppyntning.

Inspiration til den ultimative Mexicanske fest

Vi har samlet vores bedste tips til den ultimative mexicanske temafest, så du let og enkelt kan arrangere din fest. I stedet for at bruge tid på planlægningen kan du nu bruge tiden på at glæde dig til festen.

  1. Spring madlavningen over og lej i stedet en mexicansk foodtruck. Der er 3 geniale ting ved at leje en mexicansk foodtruck 1) Du behøver ikke løfte en finger i forhold til madlavningen 2) Gæsterne vil synes, at det er et sjovt indslag 3) Udover at slippe for madlavningen, slipper du også for oprydningen!
  2. Skab en mexicansk stemning med flot pynt med gul, rød og orange som de gennemgående farver, der leder tankerne hen på den hede sol, den nådesløse ørken og de farverige mennesker. Hos Feststemning.dk har vi et stort udvalg af mexicansk pynt, der gør det let for dig at skabe den helt rigtige mexicanske stemning.
  3. Det er altid sjovt med lidt aktivitet til en fest. Til en mexicansk fest vil vi foreslå en chilikonkurrence. Køb chilier med forskellig styrke og lad deltagerne starte med at spise den mildeste chili. Skru op for styrken og se, hvem der holder længst ud.
  4. Du kan også benytte dig af den gamle mexicanske tradition med en pinata. Man hænger pinataen op i et træ, og så gælder det ellers om at slå den ned med et bat. Det er en tradition, der minder meget om at slå katten af tønden til Fastelavn. Gør udfordringen større ved at give gæsterne bind for øjnene.
  5. Lad gæsterne indgå som en del af pynten ved at have en dresscode til festen. Til en mexicansk fest kan mændene passende klæde sig ud i poncho, sombreo og tilføje et lille moustache. Kvinderne vil være flotte i lange kjoler med frynser og blomster i håret.

Fandt du ikke pynten til din mexicanske fest?

Vi holder nøje øje med markedet og udvælger altid den bedste og flotteste pynt fra vores leverandører til sortimentet, så du let og enkelt kan pynte op til fest og imponere dine gæster.

Hvis du ikke fandt den pynt, som du søgte til din mexicanske fest, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi vil gerne hjælpe med at skaffe den helt rigtige pynt hjem til din mexicanske temafest.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk med en kort beskrivelse af, hvad du søger. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med forslag.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 24485655 til en uforpligtende snak om, hvad du søger til din mexicanske temafest. Du kan ringe alle hverdage mellem kl.10-15.