Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Kageopsats

 

Arrangér dine lækre og dekorative cupcakes flot med vores kageopsats.

Vores opsatser er særligt velegnede til baby shower, barnedåb og fødselsdag.

Hver kageopsats er 38 cm højt med 3 lag, der tilsammen har plads til ca. 25 cupcakes afhængig af størrelse. De er lavet af hårdt pap, der er let at samle.

 

Find din kageopsats hos Feststemning.dk

Der kan være mange grunde til, at du vil købe en kageopsats. Uanset hvad der ligger til grund for det, er du dog landet det rette sted. Her hos Feststemning.dk har vi flere kageopsatser i vores udvalg, hvilket betyder, at der er gode chancer for, at vi har noget, der falder i din smag.

Fælles for alle vores kageopsatser er, at man kan bruge dem i mange anledninger. Køber du et kageopsats stativ her hos os, vil du derfor kunne bruge det til alt fra en konfirmation til en polterabend, da de har et festligt, men samtidig neutralt udseende.

Når du skal vælge en kageopsats, er der flere ting, du bør vælge ud fra. Først og fremmest er det vigtigt at sikre, at den har den rette størrelse. Hertil skal den også passe til anledningen og til det tema, der er valgt til det arrangement, hvor dine kager skal serveres.

Alle vores kageopsatser er nemme at bruge

Ikke nok med, at mine kageopsatser kan bruges til mange formål, så er de også nemme at bruge. De er lavet af pap, og skal derfor blot samles, inden du kan benytte dig af dem. Dette er heldigvis både nemt og hurtigt klaret, hvorfor du ikke skal frygte problemer med det.

Dermed er du sikker på, at du kan bruge din tid på at bage kager, i stedet for at bøvle med en kageopsats, der er for svær at sætte sammen. Hvis det ønskes, kan du genbruge din kageopsats, men det kræver naturligvis, at den ikke bliver smurt for meget ind i kage.

Hvorfor servere kager på en kageopsats?

Det er ikke uden grund, at du bør servere dine kager på en kageopsats. Faktisk er der flere gode grunde til at gøre dette. Har du gjort dig tanker om det, men er du ikke helt overbevist? I så fald kan du læse om en række årsagerne herunder.

Det er mere præsentabelt

Den primære grund til, at du bør gøre det er, at det er en mere præsentabel måde at servere sine kager på, end ved at bruge et fad eller en tallerken. Vil du være sikker på, at præsentation af i orden, bør du derfor ikke tøve med at bruge en kageopsats til formålet.

Beslutter du dig for at gøre dette, bør du gå efter en kageopsats 3 etager, da det sikrer, at du får en kageopsats, der ikke minder for meget om et fad. Heldigvis er det netop, hvad du kan finde her på siden, hvorfor du selvfølgelig er havnet det rette sted.

Gør det lettere at opdele kagerne

Hvis du har lavet flere kager, kan det være en fordel, at du deler dem op, så folk ved, hvilke kager, der er tale om. Det kan du gøre på flere måder, da du f.eks. kan servere dem på flere fade. Du kan dog også gøre det, ved i stedet at benytte dig af en kageopsats.

Der er som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne forbindelse, men en kageopsats er en bedre løsning. Den sikrer, at du kan opdele dine kager, men sparer også på pladsen, da den består af flere etager. Dermed undgår du at have flere fade stående.

Køb kageopsatser med hurtig levering

Har du besluttet dig for, at du vil købe en eller flere kageopsatser? I så fald er du landet det rette sted. Det er du ikke blot, fordi du kan vælge fra et stort udvalg. Det er du også, fordi vi har en hurtig levering. 

Derudover får du fri fragt på din ordre, hvis du køber for mere end 499 kr., såfremt du bestiller levering til en pakkeshop.