0

Hawaii tema

En gennemført Hawaii tema fest indeholder følgende ingredienser; Eksotisk Hawaii pynt, farverige drinks og en afslappet Aloha-stemning, der leder tankerne hen på sol, strand og surfere.

Hos Feststemning.dk har vi et bredt og flot udvalg i Hawaii pynt, der gør det til en leg at omdanne haven eller virksomhedens kantine til en flot og eksotisk kulisse med Hawaii tema.

I vores store sortiment af pynt med Hawaii tema finder du blandt andet alt til en gennemført borddækning med eksotisk engangsservice, festligt konfetti og borddekorationer som tropiske blade. De farverige blomsterkranse, som er et must til enhver fest med Hawaii tema, finder du naturligvis også i sortimentet. Hæng gerne én på hver stol, som gæsterne med begejstring kan iføre sig.

Pynt dernæst resten af lokalet med mit øvrige Hawaii pynt, der indeholder alt i dekorative guirlander med tropiske blomster, swirls med farverige tukaner, sjove og finurlige balloner og eksotiske baggrundsdekorationer.

Har du brug for det sidste touch til outfittet med Hawaii tema, finder du også dét lige her. Pimp kostumet med den flotteste hårbøjle, de sejeste solbriller eller det fine hårspænde med Hibiscus blomst.

Sidst men ikke mindst har vi naturligvis sørget for festlige sugerør og tilbehør til de lækre cocktails til festens strandbar.

God fornøjelse med at snuse rundt i vores Hawaii tema.

Vi håber, at du finder, hvad du skal bruge.

Inspiration Til En Gennemført Hawaii Tema Fest

En Hawaii tema fest er det oplagte valg, hvis du ønsker en farverig og sommerlig fest. Vi har nedenfor samlet lidt inspiration til, hvordan du kan holde en gennemført Hawaii temafest.

  1. Enhver fest starter med invitationen. Det er her, at glæden og stemningen til den kommende fest begynder. Når du holder temafest, er det oplagt at invitationen er i tråd med festens tema. Når du holder Hawaii fest, kan en sjov ide være at lave invitationen som en flybillet med destination, boardingtid og hjemrejsedato.
  2. Skab den rette stemning med flot, farverigt og eksotisk Hawaii pynt. Uanset, om du holder din Hawaii fest i haven, virksomhedens kantine eller det lokale forsamlingshus, kan du med Hawaii pynt fra Feststemning.dk skabe dit eget lille tropiske paradis, der leder tankerne hen på et afslappet surfer-miljø, Hawaii-skjorter og bølgernes blide brusen.
  3. Køb en ordentlig stak kokosnødder og skær toppen af. Hæld kokosmælken ud og servér i stedet velkomstdrinken i kokosnødden. Tilsæt sjove sugerør og drinkspynt.
  4. Man kan ikke komme uden om Limbo til en Hawaii fest. Så frem med kosteskaftet og tænd for musikken. Gæsterne vil helt automatisk stille op til den sjove leg for at se, hvem der er mest smidig.
  5. Holder du Hawaii festen i haven på en varm sommerdag, vil det skabe en fantastisk stemning med fakler placeret rundt omkring. Det skaber en helt fantastisk og meget speciel stemning med den åbne ilds glød og varme. Kombinér gerne med lyskæder i træerne!
  6. Tænker man Hawaii, tænker man automatisk sol, strand og sand mellem tæerne. Så hvorfor ikke lave en vaskeægte strandbar til Hawaii festen? Hent sand fra ungernes sandkasse eller stranden og lad gæsterne mærke sandet mellem tæerne. Brug også vores flotte Hawaii pynt i baren, fyld godt op med farverige sugerør og hold øllene kolde med en oppustelig cooler i Hawaii tema – enten som palme eller surfbræt.
  7. Lad gæsterne være en del af pynten ved at have en dresscode til Hawaii tema festen. For kvinderne kan det enten være et hulaskørt eller en flot blomstret maxi-kjole tilsat blomst i håret. For mændenes vedkommende er det oplagt med en Hawaii-skjorte. Opfordr til at lade det fine fodtøj blive hjemme og find i stedet flipflops eller sandaler frem.
  8. Når der skal serveres mad, er det oplagt at servere både grillede rejer og grillet svinekød, som er en fast spise på Hawaii. Kombinér med lækre salater og store fade med frisk frugt, hvor ananas naturligvis ikke er til at komme udenom.
  9. Strandbaren skal naturligvis byde på eksotisk drinks, og den absolutte klassiker Pina Cola er ganske enkelt ikke til at komme udenom, når der skal holdes Hawaii tema fest. Derudover kunne drinkskortet nemt indeholde drinks som både Mai Tai, Blue Hawaii, Hawaiian Margarita, Lava Flow og Mango Martini.
  10. Når det er tid til en svingom på dansegulvet, skal det naturligvis være til tonerne af musik med et Hawaii touch. Søg gerne inspiration på Spotify og Youtube for playlister til Hawaii fester. Måske det ikke skal være decideret traditionel musik fra Hawaii, men numre som ’Good Vibrations’ med Beach Boys, ’Don’t Worry Be Happy’ med Bobby McFerrin og ’Three Little Birds’ med Bob Marley er ikke til at komme udenom.

Køb Hawaii Pynt Online Hos Feststemning.dk?

Står du overfor at skulle holde et brag af en fest med Hawaii tema, finder du alt i tropisk, eksotisk og festligt Hawaii pynt her i shoppen.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan klikke den helt rigtige Hawaii pynt hjem i ro og mag, når det passer dig.

Når du har fundet den helt rigtige pynt, der skal være med til at skabe et tropisk paradis og sætte rammen for din Hawaii tema fest, går vi i gang med at pakke det hele hurtigst muligt.

Shopper du Hawaii pynt for mere end 499 kr., kvitterer vi med gratis fragt til en pakkeshop efter dit valg.