Jeg holder efterårsferie onsdag d.16 oktober og torsdag d.17.oktober. Ordrer sendes næste gang fredag d.18 oktober. Skal du bruge varerne inden weekenden, er du velkommen til at hente selv i Dragør fredag d.18.oktober (vælg 'Hent Selv'). De bedste hilsner, Rikke
0

Hawaii tema

En gennemført Hawaii temafest indeholder følgende ingredienser; Eksotisk Hawaii pynt, farverige drinks og en afslappet Aloha-stemning, der leder tankerne hen på sol, strand og surfere.

Hos Feststemning.dk har vi et bredt og flot udvalg af Hawaii pynt, der gør det til en leg at omdanne haven eller virksomhedens kantine til en flot kulisse til Hawaii festen.

Start med en borddækning med vores engangsservice, konfetti og borddekorationer som tropiske blade – og så er det jo ikke en rigtig Hawaii fest uden farverige blomsterkranse. Hæng én på hver stol, som gæsterne kan tage på.

Brug dernæst vores Hawaii pynt til at lave en flot og varieret oppyntning. Blandt vores pynt finder du blandt andet eksotiske guirlander med tropiske blomster og palmer, farverige swirls og vilde dyr i form af flamingoer og tukan.

Til Hawaii festens strandbar har vi sørget for festlige sugerør og tilbehør til de lækre cocktails. Skal øllene holdes kolde, klarer vi den med en af vores oppustelige coolere som enten palme eller surfbræt.

Brug også vores bogstavsballoner til at skrive "Aloha", "Hawaii" eller noget helt tredje. Du finder vores bogstavsballoner her.

Inspiration til en gennemført Hawaii fest – Hawaii pynt og sjove aktiviteter

En Hawaii temafest er det oplagte valg, hvis du ønsker en farverig og sommerlig fest. Vi har nedenfor samlet lidt inspiration til, hvordan du kan holde en gennemført Hawaii temafest.

  1. Skab den rette stemning med flot, farverigt og eksotisk Hawaii pynt. Uanset, om du holder din Hawaii fest i haven, virksomhedens kantine eller det lokale forsamlingshus, kan du med Hawaii pynt fra Feststemning.dk skabe dit eget lille tropiske paradis, der leder tankerne hen på et afslappet surfer-miljø, Hawaii-skjorter og bølgernes blide brusen
  2. Køb en ordentlig stak kokosnødder og skær toppen af. Hæld kokosmælken ud og servér i stedet velkomstdrinken i kokosnødden. Tilsæt sjove sugerør og drinkspynt.
  3. Man kan ikke komme uden om Limbo til en Hawaii fest. Så frem med kosteskaftet og tænd for musikken. Gæsterne vil helt automatisk stille op til den sjove leg for at se, hvem der er mest smidig.
  4. Tænker man Hawaii, tænker man automatisk sol, strand og sand mellem tæerne. Så hvorfor ikke lave en vaskeægte strandbar til Hawaii festen? Hent sand fra ungernes sandkasse eller stranden og lad gæsterne mærke sandet mellem tæerne. Brug også vores flotte Hawaii pynt i baren, fyld godt op med farverige sugerør og hold øllene kolde med en oppustelig cooler i Hawaii tema – enten som palme eller surfbræt.
  5. Lad gæsterne være en del af pynten ved at have en dresscode til Hawaii temafesten. For kvinderne kan det enten være et hulaskørt eller en flot blomstret maxi-kjole tilsat blomst i håret. For mændenes vedkommende er det oplagt med en Hawaii-skjorte. Opfordr til at lade det fine fodtøj blive hjemme og find i stedet flipflops eller sandaler frem.

Mangler du noget pynt til festen med Hawaii tema?

Fandt du ikke den pynt, som du søgte til din Hawaii fest? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Vi vil gøre vores bedste for at skaffe den helt rigtige pynt hjem til dig, så du kan skabe dit eget tropiske paradis til Hawaii festen.

Ønsker du hjælp eller ideer til oppyntningen til Hawaii festen, er du også meget velkommen til at kontakte os. Så finder vi ud af det sammen.

Send os en mail med din forespørgsel på kontakt@feststemning.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Du er også velkommen til at ringe ganske uforpligtende til en snak alle hverdage mellem kl.10-15 på 24485655.