0

Halloween Pynt

Når årets mest uhyggelige aften står for døren, skal der gåes all-in på halloween pynt.

Jeg har her på siden samlet et bredt udvalg af Halloween pynt, så der er noget til enhver Halloween fest - både de meget uhyggelige samt de lidt mindre uhyggelige.

Har du lyst, kan du starte uhyggen allerede ved havelågen. Drapér havelågen i blodigt stof og læg et skelet i haven evt. sammen med en sort rose.

I garagen kan du hænge et stort, flagrende spøgelse, som er oplagt som Halloween pynt. Så kan man jo altid håbe på, at det blæser, så det flagrer endnu mere og spreder endnu mere uhygge! Et alternativ er også det gigantiske edderkoppespind med en diameter på hele 2,4 meter.

Lad halloween stemningen fortsætte indenfor ved at pynte op med ulækre spindelvæv, uhyggelige lysekroner, spøgelser, sorte flagermus, hvæsende katte, hekse og uhyggelige græskar. 

Til Halloween borddækningen har du naturligvis brug for både kranier og kandelabre med dødningehoveder. Derudover har jeg sørget for både konfetti, sugerør, servietter, krus og tallerkner - både til den meget uhyggelige Halloween fest samt til den mere familievenligt Halloween fest.

Som vært for årets Halloween fest, skal du naturligvis også klædes ud! Brug lystigt de makabre Halloween tattoveringer og tilsæt en af de drabelige hårbøjler - og fortæl så historien om, at du med nød og næppe undslap zombien i baghaven. Det skal nok få små øjne til at spærre op!

Når det er tid til at kåre aftenens bedste og mest uhyggelige Halloween udklædning, er det oplagt at præmiere aftenens vinder med den fine statuette af et skelet i guld!

Sidst men ikke mindst, har jeg også fine græskar spande til 'Trick or Treat'-turen samt både skabeloner og udskærersæt til hyggelige familietimer, når årets græskar skal laves.

Skab den rette stemning med Halloween pynt

På trods af, at det er årets mest uhyggelige aften, glæder både store og små sig altid til Halloween. Vi elsker at bevæge os ud i mørket og gå fra dør til dør velvidende, at vi mindst 10 gange undervejs kommer til at dø af skræk – for det er netop det sjove ved Halloween.

Jeg har her samlet et par tips til, hvordan du selv kan skabe en (u)hyggelig stemning til Halloween

  1. Sørg for at have et græskar med lys i udenfor. Udover at det er dekorativt halloween pynt, så er det også en hyggelig stund at udhule og udskære sit græskar til aftenen. Hos Feststemning.dk har jeg både skabeloner samt udskærersæt, så du let kan lave vejens flotteste græskar.
  2. Vælg dit tema for aftenen. Skal dit hus pyntes med spindelvæv og edderkopper i stor stil? Skal det være flagermusene, der skal være i centrum? Eller holder du dig til de klassiske græskar, som ikke er nær så uhyggelige? Uanset hvilken halloween pynt du vælger, bliver det en sjov og festlig aften i uhyggens tegn.
  3. Lad den uhyggelige stemning starte allerede ved døren. Hæng et blodigt banner op, dæk døren i spindelvæv og hæng blodige vinduesdekorationer på vinduerne.
  4. Sørg for, at du selv har skrammer og rifter i hovedet og fortæl gæsterne, at du netop er sluppet med nød og næppe fra en flok zombier eller en mand med motorsav ude i haven – så de ham mon på vejen? Brug ansigtsfarver eller nogle af mine scary tatoveringer.
  5. Sørg for at maden passer til resten af din halloween stemning. Lav en drink med røg, brug blodige kagedekorationer og pynt i det hele taget bordet i den uhyggelige halloween stemning.

5 facts om Halloween

  1. Halloween er altid d.31. oktober.
  2. Halloween er oprindeligt en fejring af overgangen mellem sommer og vinter.
  3. Danskerne har taget Halloween til sig i stor stil. Faktisk er Halloween den dag i dag mere populær end Faselavn.
  4. Mange tror fejlagtigt, at Halloween er en amerikansk tradition, men traditionen stammer faktisk fra en keltisk festival, der første gang fandt sted for mere end 2000 år siden i Irland.
  5. Halloween kom først til USA i 1800-tallet med de irske immigranter.

 

Jeg håber, at du her på siden fandt al pynten til din Halloween fest?

På årets mest uhyggelige dag skal der masser af uhyggeligt Halloween pynt til.

Jeg håber, at du fandt den halloween pynt, som du har brug for til din fest.

Mangler du imidlertid noget pynt, som du ikke kunne finde i midt sortiment, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg vil meget gerne forsøge at skaffe den helt rigtige pynt hjem til din Halloween fest.

Send mig gerne en mail på kontakt@feststemning.dk eller ring til mig alle hverdage mellem kl.10-15 på tlf. 24485655.