0

Flydelys

Flydelys er ikke noget, man ser hver dag, hvorfor det er et ideelt valg, hvis du leder efter pynt til festen, der skiller sig ud!

Når dine gæster er, at der er flydende stearinlys på bordene (eller andre steder), vil de straks værdsætte, at du har gjort en indsats for at pynte op.

Flydelysene behøver dog ikke at flyde i vand. De smukke lys passer også fint i vores smukke vintage lysestager. Sidst men ikke mindst, kan du også vælge at sætte dem på en fin plade eller tallerken, hvis det passer bedre til din borddækning.

Køb flydelys til festen hos Feststemning.dk

Har du et ønske om at købe flydelys? Hvis ja, så er du landet på den rette side. Her hos Feststemning.dk har vi nemlig et udvalg af denne type lys, der har noget at byde på for de fleste. Derfor er der også en god chance for at finde flydelys, der passer til dine ønsker.

Fælles for alle flydelys stearinlys her på siden er, at de har et festligt, men neutralt udseende. De er alle lavet i 100% paraffin, er uparfumerede, og har en brændetid på ca. to timer. Derfor kan du glæde dig over, at det er lys, der holder i lang tid.

Find flydelys til mange anledninger

Fælles for de flydelys til vand, der er at finde her på siden er, at man kan bruge dem til mange anledninger. Derfor kan man bruge dem til alt fra et sølvbryllup til nytårsaften eller en fødselsdag.

Det er dog oplagt at vælge en farve, der passer til den anledning, du skal bruge lysene til. Hvis du vil bruge dine flydelys til et sølvbryllup, er det naturligvis oplagt at vælge lys, der er sølv. Dermed har de en farve, der passer godt til anledningen.

Flydelys kan bruges mange steder

Der er mange muligheder for at bruge flydelys bordpynt, men de fleste bruger dem i en skål eller en vase. Der er dog ingen regler, man skal holde sig til, hvorfor det er op til dig selv at vurdere, hvordan du mener, at du bedst kan bruge dine flydende stearinlys.