0

Pastel pynt

Velkommen til siden med vores flotte pastel pynt.

Vores pastelfarvet pynt finder du i både lyserød, blå og mint, så her er til både piger og drenge. Pastelfarverne er oplagte at bruge til alt lige fra barnedåb til fødselsdag og fest.

Hold dig til én farve eller kombinér på kryds og tværs, hvis du ønsker et super fint og varieret pastel tema.

Udover selve engangsservice finder du naturligvis også pastelfarvet pynt i form af både papir rosetter, balloner og serpentiner.

Sæt En Smuk Ramme Med Pastelfarvet Pynt

Pynt op med smukt, pastelfarvet pynt, når du ønsker en dekorativ ramme for din kommende fest uden alt for meget knald på farverne.

Her i shoppen finder du et fint udvalg i smukke pastelfarver, som kan bruges til enhver anledning. Du kan vælge at gå all-in på pastel pynt med alt i engangsservice, ballonbuer, pompom’er og ikke mindst de smukke pastelfarvet balloner.

Du kan også vælge at gøre det enkelt og blot lade det pastelfarvet pynt være et lille supplement til din øvrige pynt eks. i form af de fine kagetallerkner med den dekorative guldkant.

Kombinér Pastel Pynt med Guld Pynt

Du kan nemt pifte din pastelfarvet pynt op og give den et endnu mere festligt og eksklusivt look ved at tilføre et strejf af guld pynt.

Al vores pastel pynt har de fineste kanter i guld, og det er derfor oplagt og nemt at kombinere evt. med min glimmer guirlande i guld eller de smukke guld konfetti balloner.   

Shop Pynt I Pastel Tema hos Feststemning.dk

Skal pynten til den kommende fest være pastelfarvet, finder du et udvalg hos Feststemning.dk.

Vi er en 100% danskejet mindre webshop, der elsker at levere pynt til danskernes store og små festlige anledninger.

Shoppen har åbent 24 timer i døgnet, så du kan shoppe din pastel pynt, når det passer dig.

Kan du ikke få nok af vores pastelfarvet pynt inkl. de smukke pastelfarvet balloner, så kan det godt betale sig at shoppe for mere end 499 kr. Så sender vi nemlig fragtfrit til nærmeste pakkeshop efter dit valg.