0

Dinosaur

Har du en dreng, der er optaget af fossiler og fortidens kæmper? Så er det helt oplagt at lade de forhistoriske herskere indtage fødselsdagsbordet til den store dinosaur fødselsdag.

Dæk et flot og gennemført bord med vores tallerkner, krus, dug og servietter med motiv af de frygtindgydende dinosaurer som Tyrannosaurus Rex, Triceraptus og Brachiosaurus og hæng den dekorative fødselsdagsguirlande på væggen. Ønsker du at gå all-in, kan du tilføje vores sjove festhatte med dinosaur, sugerør og popcornbægre.

Skab illusionen om et forhistorisk og frodigt landskab i dinosaurernes tid ved at pynte op med vores luftige pompoms, honeycombs, guirlander og dekorative balloner i farverne gul, orange og grøn.

Lad fødselsdagskagen være lækre cupcakes i forme med dinosaur motiv og pynt med cupcakes toppers eller vores spiselige kagepynt formet som dinosaurer.

Pynt også flot op med vores bogstavs- og talballoner i guld. Du finder vores bogstav og tal balloner her.

Mangler du lys til fødselsdagskagen, finder du alle vores fødselsdagslys her.

Sæt rammen for den vildeste Dinosaur fødselsdag?

Vi har her samlet lidt inspiration til, hvordan du på en let måde kan gøre din næste dinosaur fødselsdag endnu vildere, endnu sjovere og få gæsterne til at måbe endnu mere.

  1. Mangler I et udflugtssted, er det oplagt at tage en tur ind på Zoologisk Museum i København. Her kan man se skeletterne af dinosaurer i fuld størrelse.
  2. Her finder du en gratis side med dinosaurer lyde, som du diskret kan sætte til at spille i baggrunden – hvor længe mon der går, inden nogen lægger mærke til lydene?
  3. Lav flotte dinosauræg som dekoration ved at koge nogle æg, til de er helt hårdkogte. Knus skallen lidt og ”marmorér” dem med lidt grøn frugtfarve.
  4. Kender du tilfældigvis nogen med en samling af gamle fossiler og kranier, kan du lave en leg, der går ud på at gætte dyret.

Mangler du noget pynt til din næste Dinosaur fødselsdag?

Vi håber, at du fandt alt, hvad du skal bruge til din næste temafødselsdag.

Savner du noget i vores sortiment, er du velkommen til at kontakte os.

Vi vil altid gøre vores bedste i forsøget på at skaffe den helt rigtige dinosaur pynt hjem til dig.

Send os en mail på kontakt@feststemning.dk, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Alternativt kan du fange os på tlf. 24485655 alle hverdage imellem kl.10 og 15.