Feststemning går på sommerferie 😎 Ordrer lagt senest onsdag den 17/7 kl. 12, sendes afsted. Derefter sender vi igen torsdag den 1/8. Vi ønsker alle en festlig sommer 🎈
0

Cupcake forme

Her på siden finder du vores cupcake forme.

Vi har naturligvis de traditionnelle cupcake forme med Dannebrog til fødselsdagen i rød og hvid. Top eventuelt også kagerne med vores små kageflag med Dannebrog.

Sidst men ikke mindst, har vi cupcake forme, der passer til et udvalg af vores skønne, seje og flotte temaer til børnefødselsdagen. Du kan se alle vores temaer til børnefødselsdag her.

 

Find stort udvalg af muffinforme her

Er du på jagt efter muffinsforme? I så fald bør du ikke være i tvivl om, at du er landet på den rette side. Her på siden har vi nemlig samlet alle vores muffinsforme, så du nemt kan få et overblik over dem – og vælge de cupcake forme, der falder mest i din smag.

Det er naturligvis en klar fordel, at du kan finde et stort udvalg af muffinsforme papir her på siden. Det er nemlig med til at sikre, at vi også har noget, der falder i din smag - eller som passer godt til den anledning, der gør, at du skal bage muffins.

Blandt andet finder du muffinsforme med havfruer, snefnug og enhjørninger, der alle egner sig til at blive brugt til en lang række formål. Blandt andet kan de bruge, hvis du har bagt muffins, der skal serveres til en fødselsdagsfest for din datter.

Mener du, at det bliver en anelse for tøset med disse muffinsforme, har vi også andre muligheder. Blandt andet indeholder vores udvalg en række muffinsforme med dinosaurer, pirater og andet. Derfor er der naturligvis også noget, der passer til sønnikes fødselsdag.

Ydermere har vi også et stort udvalg af mere neutrale muffinsforme, hvilket omfatter nogle med Dannebrog, mens andre blot har neutrale mønstre. Det vidner om, at vi har noget for alle, uanset hvad man har af præferencer, og hvad man skal bruge sine muffins til.

Vi har også et stort udvalg af kageudstikkere

Er det ikke muffins, men derimod småkager, du skal lave, gør du det betydeligt lettere for dig selv, hvis du har kageudstikkere til rådighed. Har du ikke allerede det, er det derfor på tide, at du får dem købt - og det har du heldigvis rig mulighed for at gøre her på siden.

Hos Feststemning.dk sælger vi nemlig ikke blot et stort udvalg af forme til muffins. Vi har også et bredt udvalg af udstikkere, som du kan bruge til at lave småkager. Derfor er der gode forudsætninger for, at du kan finde nogle udstikkere, der passer godt til dine ønsker.

Blandt vores udvalg af kageudstikkere, er der mange at vælge mellem. Du finder blandt andet udstikkere, der er formet som et snefnug, en sutteflaske, en fod, og en babykrop. Derfor er der tale om et bredt udvalg, der indeholder noget for de fleste.

Skal du f.eks. bage småkager, der skal serveres til en barnedåb eller babyshower, kan en sutteflaske eller babykrop være oplagt at bruge. Hvis det derimod er blevet juletid, og du derfor gerne vil formgive dine småkager efter dette, så er et snefnug et ideelt valg.

Køb muffinsforme og udstikkere med hurtig levering

Hvis du har brug for at få dine muffinsforme eller udstikkere leveret indenfor de kommende dage, er det intet problem. Hos Feststemning.dk sørger vi nemlig for, at din ordre bliver sendt hurtigst muligt.

 Køber du for mere end 499 kr., slipper du endda for at betale for fragten.