0

Bordpynt

Med den rette bordpynt kan du skabe præcis den stemning, som du ønsker at fremelske til din fest.

Hos Feststemning.dk finder du bordpynt til enhver anledning.

Vores lyserøde og lyseblå bordpynt er perfekt til barnedåben, vores bordpynt i hvid og cremede nuancer er ideelt til et elegant og eksklusivt bryllup, mens det mere farvestrålende bordpynt gør sig godt til en fantastisk fødselsdagsfejring.

Hold bordpynten elegant og enkel eller dæk op til den helt store fest, hvor du mixer på kryds og tværs. Uanset hvad, bliver resultatet flot, hvis du bruger bordpynt fra Feststemning.dk.

Lad bordpynten understøtte festens tema

Vælg dit bordpynt med omhu, så bordpynten understøtter din festlige begivenhed.

En god ide, inden du køber bordpynt, er at overveje, hvilken stemning din bordpynt skal understøtte. Er stemningen fest & farver eller chik & elegant. Hvis din bordpynt skal signalere fest og farver, skal du ikke vælge de hvide og cremede nuancer, hvorimod netop bordpynt i hvid og creme er ideelt til en chik og elegant bordpynt.

Servietter er en naturlig del af bordpynten til enhver festlig begivenhed. Vælg dem i den farve og med det motiv, som passer til anledning. Skal du holde barnedåb for en pige, er bordpynten sikkert overvejende i lyserød, og så vil servietter i en af de lyserøde nuancer være flotte til.

Rosenblade som bordpynt er perfekt til enhver romantisk anledning. Det kan være hvide eller røde rosenblade til et bryllup, mens rosenblade i sølv og guld er flot som bordpynt til henholdsvis sølv- og guldbryllup.

Konfetti er altid et hit som bordpynt. Skal du holde fødselsdag, kan du skabe en festlig stemning med konfetti med balloner og gaver som bordpynt. Til barnedåben er det oplagt at pynte bordet med konfetti bestående af rangler, små babyfødder og babytilbehør generelt.

De små gaveæsker eller organzaposer er perfekte som dekorativt bordpynt samtidig med, at du forkæler dine gæster med en lille treat. Put nødder, chokolade eller små bolcher i æskerne for en lækker og velsmagende bordpynt, som gæsterne kan tage med hjem som minde fra festen.

Hjemmelavet eller købt bordpynt?

Mulighederne for at sætte dit personlige præg på bordpynten er størst, hvis du vælger at lave din egen bordpynt. Til gengæld tager det også lang tid at lave al sin bordpynt fra bunden.

Har du hverken tiden eller evnerne til at lave din egen bordpynt, kan du vælge at købe bordpynten. Hos Feststemning.dk har vi bordpynt til enhver anledning, så det er let og enkelt for dig at handle til et flot og veldækket bord.

Er du i tvivl om, hvordan du skal sammensætte din bordpynt til festen for at skabe den rigtige stemning, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige bordpynt til din fest.

Fandt du ikke den bordpynt, som du søgte?

Gik du forgæves efter bordpynt hos os, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi vil meget gerne hjælpe med at få den helt rigtige bordpynt hjem til dig, så du kan få den fest, som du har drømt om.

Send os en mail med en beskrivelse af den bordpynt, som du søger, til kontakt@feststemning.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også altid velkommen til at ringe til os alle hverdage mellem kl.10 – 15 til en uforpligtende snak.