0

Ballonpost / Oh Happy Day

(5 stjerner, baseret på 1 anmeldelse)
DKK 329,00

Send en anderledes og ikke mindst fantastisk lykønskning i form af denne skønne ballonpost til en heldig modtager.

Ballonbuketten kan bruges til alt fra fødselsdag, opnåelse af svendebrev, køb af første hus og alt muligt andet, der kalder på en festlig fejring og lykønskning

Ballonbuketten indeholder

  • 1 skøn ballon i alle regnbuens farver med teksten 'Oh Happy Day'
  • 1 guld glitter stjerne ballon
  • 1 grøn stjerne ballon
  • 1 rød hjerte ballon

Den festlige lykønskning kommer helt til sin ret, når den heldige modtager åbner boxen og overvældes af ballonerne der svæver flot op - og de forbliver svævende i min. 1 uge.

Tilføj gerne en personlig hilsen efter eget valg for at understrege anledningen, som ballonbuketten sendes i. Vi sørger for at sætte teksten flot op på én af ballonerne.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

4 stk. På lager