0

Ballonpost / Lyseblå Hjerte Ballon

DKK 199,00

Overrask én helt speciel person med en kærlig hilsen i form af denne skønne hjerte ballon i lyseblå inkl. valgfri tekst.

  • Du får 1 stk. lyseblå hjerte ballon
  • Den lyseblå hjerte ballon er 45 cm
  • Ballonen fyldes med helium og svæver i mindst 1 uge
  • Du har mulighed for at tilføje en valgfri tekst på max 25 tegn, som vi sætter på ballonen

Der venter modtageren en helt særlig oplevelse, når vedkommende åbner pakken og ser denne fine hjerte ballon stige til vejrs med præcis den hilsen, som du ønsker at sende.

Ballonen svæver i mindst 1 uge, og hilsnen kan derfor nydes i lang tid.

Istedet for at sende hjerte ballonen som hilsen, kan du istedet vælge at bruge den som pynt til din egen fest eks. til barnedåb med navn + dåbsdato.


Personlig tekst - max 25 tegn

Ønsker du ingen personlig hilsen, kan du gå videre til leveringsdato


Ønsket leveringsdato - Man-Fre

Vigtigt vedr. levering: Når du har valgt en leveringsdato, sender vi ballonposten fint afsted dagen inden. Bemærk, at vi sender ballonpost afsted mandag - fredag. Dvs., at skal du bruge en ballonpost lørdag, søndag eller mandag morgen, skal du vælge levering til fredagen inden. Ballonerne svæver mindst 1 uge, så de kan sagtens holde sig svævende i dagene indtil arrangementet.Ballonpost sendes med GLS dagen inden den ønskede leveringsdato. GLS leverer i 99% af tilfældene den efterfølgende hverdag - men ikke 100%.

BEMÆRK, at ballonpost ikke refunderes i tilfælde af returnering, ikke afhentet i pakkeshop eller forsinkelse grundet GLS.

22 stk. På lager